Ακυρώθηκε συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα λόγω… ονόματος

Πιέσεις της Μητρόπολης στο Δήμο καταγγέλλουν οι διοργανωτές


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
5:47
14/03/2019
Ακυρώθηκε συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα λόγω… ονόματος
39
loading

Την Μητρόπολη Πάτρας βλέπει πίσω από την ακύρωσή της συναυλίας του διεθνούς φήμης ελληνικού black metal συγκροτήματος, Rotting Christ, η εταιρεία που προετοίμαζε το event.

Η εταιρεία, GG Events καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook πως η Μητρόπολη Πάτρας άσκησε πιέσεις προκειμένου να ακυρωθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συναυλία του συγκροτήματος.

«Ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν οτι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πινακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!!», σημειώνει η GG Events.

«Οπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά μμε και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιερας Μητροπολης Πατρων πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αιγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μερες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός οτί ζούμε μεσαιωνικές στιγμές....! Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS», προσθέτει η διοργανώτρια εταιρεία.

Παράλληλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του συνδυασμού «Πατριωτική Αυγή» και υποστηριζόμενος πολιτικά από την «Χρυσή Αυγή» Ανδρέας Νικολακόπουλος επισκέφθηκε με πρωτοβουλία του, τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για να ζητήσει την παρέμβασή του, ενώ λίγη ώρα μετά, κατέθεσε και σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, ζητώντας την απαγόρευση της συναυλίας, με την αιτιολογία ότι η μπάντα προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Ορθόδοξων Χριστιανών.

«Στις 15/03/2019 είχε προγραμματιστεί συναυλία του συγκροτήματος Rotting Christ (“ΣΑΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ”) με άδεια του Δήμου Πατρέων στον πολυχώρο »Αίγλη» της VESO MARE» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Η άμεση αντίδρασή μας ήταν να προσέλθουμε στην Ι.Μ. Πατρών και να ενημερώσουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κο Χρυσόστομο ζητώντας την παρέμβασή του ώστε να ματαιωθεί η συγκεκριμένη συναυλία.

Εν συνεχεία μεταβήκαμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, όπου κάναμε έγγραφη καταγγελία, αναφέροντας ότι η εκδήλωση αυτή που επιπροσθέτως η πραγματοποίησή της συμπίπτει και με την έναρξη της Σαρακοστής, προσβάλει την Ορθόδοξη Πίστη μας.

Καλέσαμε τον κο Εισαγγελέα να ενεργήσει σύμφωνα με τον νόμο.

Η παρέμβαση μας άπτεται της προσβολής του ονόματος του Ιησού Χριστού, που χρησιμοποιείται και βεβηλώνεται από το συγκεκριμένο συγκρότημα και δεν πρόκειται να αποτελέσει για εμάς πεδίο κομματικής εκμετάλλευσης».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

39
σχόλια
 1. avatar Anmi

  Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, άλλο ορθόδοξος χριστιανός και άλλο καθολικός. Οι καθολικοί είναι παρακλάδι του χριστιανισμού, είναι άλλο πράγμα, έχουμε κοινό παρανομαστή αλλά στην πορεία τα πιστεύω μας αλλάζουν. Όσο για τα εγκλήματα και τους εκατομμύρια θανάτους αθώων άνθρωπος μέσο της Ιεράς εξέτασης οι καθολικοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι, οπότε μην μπερδεύουμε τα πράγματα, άλλο ορθόδοξος χριστιανός και άλλο καθολικός!

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την σωτηρία του , την αιώνια ζωή και τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να έχει κάποιος αιώνια ζωή και ειρήνη με τον θεό του προτείνω θερμά και ανεπιφύλακτα να διαβάσει προσεκτικά και με ανοικτή και ειλικρινή καρδιά τα παρακάτω εντυπάκια που αν και είναι σε μορφή κόμικς φανερώνουν την αλήθεια του Θεού με πολύ ξεκάθαρα τρόπο:

  Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)
  [...]
  ——
  Το μεγάλο Ταξίδι . (Μήπως νομίζεις ότι είσαι ακόμα αρκετά νέος και έχεις χρόνο να μετανοήσεις ; Τότε διάβασε με προσοχή αυτό το εντυπάκι)
  [...]

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/11)Θα ήθελα να πω την γνώμη μου για το θέμα αυτό και συγχωρήστε με αν η τοποθέτηση μου είναι μεγάλη αλλά ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν απαντάται με μια σύντομη ανάρτηση. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι δημιουργημένος με τέτοιο τρόπο που δεν θα πάψει να ασχολείται με τον Θεό και τα μεταφυσικά θέματα όσοι αιώνες και αν περάσουν. Και αυτό γίνεται γιατί Αυτός που μας δημιούργησε έχει βάλει βαθιά μέσα στην καρδιά μας και στην συνείδηση μας ένα κενό και μια ανησυχία. Το κενό της ψυχής οι άνθρωποι προσπαθούν να το γεμίσουν με υλικά πράγματα και σαρκικές απολαύσεις αλλά το κενό αυτό δεν γεμίζει με τέτοια πράγματα. Επίσης την ανησυχία των ανθρώπων για το άγνωστο και το που πάει η ψυχή τους όταν πεθαίνουν οι άνθρωποι προσπαθούν να το γεμίσουν έχοντας εφεύρει διάφορες θρησκείες , που όμως είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους. Τι πετυχαίνει ο άνθρωπος με την ψεύτικη θρησκεία; Από την μία η ψεύτικη θρησκεία του επιτρέπει να κάνει πράγματα που είναι αμαρτίες και αρέσουν στην σάρκα του ( η ψεύτικη θρησκεία δεν θεωρεί αμαρτίες μερικά πράγματα που τα καταδικάζει ο Λόγος του Θεού , η Αγία Γραφή, και αυτό αρέσει πολύ στους πονηρούς και αμαρτωλούς ανθρώπους) και από την άλλη πλευρά η ψεύτικη θρησκεία προσφέρει στον άνθρωπο την ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος αυτός είναι σωσμένος και ότι επειδή συμμετέχει στις τελετές της θρησκείας του ή κάνει κάποιες θρησκευτικές παραδόσεις που του μάθανε οι ιερείς της θρησκείας του θα σωθεί και ο Θεός θα τον βάλει σε ένα ευχάριστο μέρος.

 4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/11) Όμως ο Θεός που δημιούργησε τον πρώτο άνθρωπο, δηλαδή τον Αδάμ και την Εύα , δεν είναι ένας σιωπηλός Θεός. Ο αληθινός Θεός πάντα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο το τελειότερο από τα δημιουργήματα Του. Και το έκανε αυτό με πολλούς τρόπους με διάφορους προφήτες στις παλιότερες εποχές, με την έλευση του Ιησού Χριστού στην γη που μας τον σύστησε σαν τον Υιό του τον μονογενή πριν 2000 περίπου χρόνια , αλλά και με την Αγία Γραφή στις ημέρες μας που μας λέει με ακρίβεια ποιος είναι ο Θεός και πως θέλει ο ίδιος ο Θεός να Τον λατρεύουν οι άνθρωποι , αλλά ο Θεός συνεχίζει να μιλάει στον άνθρωπο ακόμα και σήμερα μέσα από τους αληθινά πιστούς Του, και είναι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν μετανοήσει για τις αμαρτίες και εμπιστεύτηκαν τον αναστημένο Ιησού Χριστό για την σωτηρία τους. Σε όλους αυτούς ο Θεός δίδει το Άγιο Πνεύμα , και με την δύναμη του Αγίου Πνεύματος οι πιστοί του Χριστού μπορούν να ζουν μια νέα και άγια ζωή αλλά και να δίνουν με θάρρος και παρρησία μαρτυρία για τον αναστημένο Ιησού Χριστό, την Δευτέρα παρουσία Του και να λένε στους ανθρώπους τι λέει η Αγία Γραφή για τον Θεό και την σωτηρία μας.
  Επίσης θέλω να πω πως δεν είναι όλες οι θρησκείες από τον Θεό , ούτε όλες οι κατ΄ όνομα χριστιανικές εκκλησίες κηρύττουν την αλήθεια της Αγίας Γραφής στους ανθρώπους και ούτε όλοι όσοι αυτοπροβάλλονται σαν ¨αντιπρόσωποι¨ του Θεού και του Χριστού ζουν σύμφωνα με την διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

 5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/11) Σαν ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Ιησού Χριστό , στην ανάσταση και ότι χριστιανός είναι αυτός που πιστεύει στην Αγία Γραφή και την εφαρμόζει στην ζωή του, μπορώ να πω ότι οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας δεν αντιπροσωπεύουν τον Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιο που μας δίδαξε. Οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας το κύριο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν το μισθός τους από το Ελληνικό κράτος και να μην χάσουν τους οπαδούς τους από τους οποίους εξασφαλίζουν πολλά ¨τυχερά¨ μέσα από γάμους βαφτίσια και κηδείες που τελούν με το αζημίωτο φυσικά. Αυτός είναι ο λόγος που οι παπάδες ξεσηκώνονται κάθε φορά που νιώθουν ότι τα οικονομικά τους συμφέροντα απειλούνται και όχι γιατί ενδιαφέρονται για το που θα περάσουν την αιωνιότητα τους οι Έλληνες, δηλαδή αν όταν γίνει η ανάσταση όλων των νεκρών και η δίκαια κρίση τους , αν οι άνθρωποι πάνε με τον Ιησού Χριστό στην βασιλεία των ουρανών ή με τον διάβολο στην αιώνια κόλαση.

 6. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (4/11) Τώρα όσον αφορά το συγκρότημα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή. Γι αυτό και δεν είναι τυχαίο το όνομα που διάλεξαν αυτοί οι τραγουδιστές να δώσουν στο συγκρότημα τους. Υπάρχουν χιλιάδες ονόματα που μπορούσαν να βάλουν μετά το Rotting αλλά αυτοί διάλεξαν να βάλουν το όνομα του Χριστού. Γιατί ; Ποιος ο λόγος; Αυτό γίνεται γιατί ο διάβολος ξέρει πως από όλα τα ονόματα πάνω στην γη μόνο ένα πρόσωπο και μόνο ένα όνομα μπορεί να σώσει τον αμαρτωλό άνθρωπο και να του δώσει συγχώρεση και αιώνια ζωή και αυτό είναι το όνομα του Ιησού Χριστού ( Δες Πράξεις 4:12 και 16:30-31 και Ιωάννης 1:12).
  Έτσι λοιπόν ο διάβολος ενέπνευσε αυτούς τους τραγουδιστές να βάλουν αυτό το υβριστικό όνομα για το πρόσωπο του μόνου Σωτήρα του Ιησού χριστού όχι απλά σαν ένα τραγούδια αλλά σαν όνομα για το συγκρότημα τους για να δυσφημήσουν την μόνη οδό της σωτηρίας και να θεωρούν ότι το όνομα του Ιησού Χριστού δεν αξίζει.
  Βέβαια να πω ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε για να σώσει τους ανθρώπους όσο αμαρτωλοί και αν είναι . Ο Ιησούς Χριστός επάνω στο σταυρό προσευχήθηκε για τους σταυρωτές του με τα εξής λόγια [ Πάτερ συγχώρεσον αυτούς, διότι δεν ξέρουν τι κάνουν] Δες Λουκά Ευαγγέλιο 23:34. Επειδή ο Ιησούς Χριστός έκανε αυτήν την προσευχή και δεν διέταξε το σύμπαν να διαλυθεί στην κατάσταση που ήταν πριν γίνει ο κόσμος , για αυτό και υπάρχει σήμερα ανθρωπότητα , και μπορεί και αυτό το συγκρότημα να έχει για όνομα του αυτό το άκρως υβριστικό όνομα για το πρόσωπο του Χριστού.

 7. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (5/11) Έτσι λοιπόν ο Χριστός προσευχήθηκε για την σωτηρία και των πιο αμαρτωλών και σήμερα ακόμα μακροθυμεί και δίνει ευκαιρία στον κάθε άνθρωπο όσο αμαρτωλός και αν είναι να μετανοήσει και να σωθεί. Όμως όπως είπε και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κάποτε η πόρτα της χάρης θα κλείσει και οι άνθρωποι θα κριθούν με αλήθεια και δικαιοσύνη για αυτά που κάνανε και για αυτά που έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν, για αυτά που είπαν αλλά και για αυτά που σκέφτηκαν και ήταν ενάντια στην αλήθεια και στην δικαιοσύνη του Θεού.
  Μερικά εδάφια για να επαληθεύσετε αυτά που λέω
  [11 ΚΑΙ είδα έναν μεγάλο λευκό θρόνο, κι αυτόν που κάθεται επάνω σ' αυτόν, από το πρόσωπο του οποίου έφυγε η γη και ο ουρανός· και δεν βρέθηκε τόπος γι' αυτά·12 και είδα τούς νεκρούς, μικρούς και μεγάλους, να στέκονται μπροστά στον Θεό, και ανοίχθηκαν τα βιβλία· και ανοίχθηκε ένα άλλο βιβλίο, που είναι τής ζωής· και κρίθηκαν οι νεκροί από τα γραμμένα μέσα στα βιβλία, σύμφωνα με τα έργα τους. 13 Και η θάλασσα έδωσε τους νεκρούς που ήσαν μέσα σ' αυτή, και ο θάνατος και ο άδης έδωσαν τους νεκρούς, που ήσαν μέσα σ' αυτούς· και κρίθηκαν κάθε ένας σύμφωνα με τα έργα τους. 14 Και ο θάνατος και ο άδης ρίχθηκαν στη λίμνη τής φωτιάς· αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος. 15 Και όποιος δεν βρέθηκε γραμμένος στο βιβλίο τής ζωής, ρίχθηκε στη λίμνη τής φωτιάς.] Αποκάλυψη 20:11-15.

 8. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (6/11) [5 Κι αυτός που κάθεται επάνω στον θρόνο είπε: Δέστε, κάνω καινούργια τα πάντα. Και μου λέει: Γράψε· επειδή, αυτά τα λόγια είναι αληθινά και πιστά. 6 Και μου είπε: Πραγματοποιήθηκε· εγώ είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος. Εγώ θα δώσω σ' αυτόν που διψάει από την πηγή τού νερού τής ζωής δωρεάν. 7 Αυτός που νικάει θα κληρονομήσει τα πάντα, και θα είμαι σ' αυτόν Θεός, κι αυτός θα είναι σε μένα γιος. 8 Ενώ οι δειλοί και άπιστοι και μολυσμένοι με βδελύγματα και φονιάδες και πόρνοι και μάγοι και ειδωλολάτρες, και όλοι οι ψεύτες, θα έχουν τη μερίδα τους μέσα στη λίμνη που καίγεται με φωτιά και θειάφι· αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος.] Αποκάλυψη 21:5-8.

 9. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (7/11) [10 Και μου λέει: Μη σφραγίσεις τα λόγια τής προφητείας αυτού τού βιβλίου· επειδή, ο καιρός είναι κοντά. 11 Όποιος αδικεί, ας αδικήσει ακόμα· και όποιος είναι μολυσμένος, ας μολυνθεί ακόμα· και ο δίκαιος ας γίνει ακόμα πιο δίκαιος, και ο άγιος ας γίνει ακόμα πιο άγιος. 12 Και δέστε, έρχομαι γρήγορα· και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να αποδώσω σε κάθε έναν όπως θα είναι το έργο του. 13 Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, ο πρώτος και ο τελευταίος. 14 Μακάριοι αυτοί που πράττουν τις εντολές του, για να έχουν εξουσία επάνω στο δέντρο τής ζωής, και να μπουν διαμέσου των πυλώνων μέσα στην πόλη. 15 Έξω, όμως, είναι τα σκυλιά και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονιάδες και οι ειδωλολάτρες, και κάθε ένας που αγαπάει και πράττει το ψέμα.
  16 Εγώ, ο Ιησούς, έστειλα τον άγγελό μου για να δώσει σε σας μαρτυρία γι' αυτά, στις εκκλησίες· εγώ είμαι η ρίζα και το γένος τού Δαβίδ, το αστέρι, το λαμπερό και πρωινό. 17 Και το Πνεύμα και η νύφη λένε: Έλα, και όποιος ακούει, ας πει: Έλα· και όποιος διψάει, ας έρθει· και όποιος θέλει, ας παίρνει δωρεάν το νερό τής ζωής.] Αποκάλυψη 22:10-17.

 10. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (8/11) [36 Σας λέω δε ότι, για κάθε αργόν λόγο, που θα μιλούσαν οι άνθρωποι, θα λογοδοτήσουν γι' αυτόν κατά την ημέρα τής κρίσης. 37 Επειδή, από τα λόγια σου θα δικαιωθείς, και από τα λόγια σου θα κατακριθείς.] Ματθαίος 12:36-37.
  [20 Έλεγε, μάλιστα, ότι: Αυτό που βγαίνει από μέσα από τον άνθρωπο, εκείνο μολύνει τον άνθρωπο· 21 επειδή, από μέσα από την καρδιά των ανθρώπων βγαίνουν οι κακοί συλλογισμοί, μοιχείες, πορνείες, φόνοι, 22 κλοπές, πλεονεξίες, πονηρίες, δόλος, ασέλγεια, πονηρό βλέμμα, βλασφημία, υπερηφάνεια, αφροσύνη. 23 Όλα αυτά τα πονηρά βγαίνουν από μέσα, και μολύνουν τον άνθρωπο.] Μάρκος 7:20-23.

 11. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (9/11)[31 Και όταν έρθει ο Υιός τού ανθρώπου μέσα στη δόξα του, και όλοι οι άγιοι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθήσει επάνω στον θρόνο τής δόξας του. 32 Και μπροστά του θα συγκεντρωθούν όλα τα έθνη· και θα τους χωρίσει από αναμεταξύ τους, όπως ο ποιμένας χωρίζει τα πρόβατα από τα ερίφια. 33 Και τα μεν πρόβατα θα τα στήσει από τα δεξιά του, ενώ τα ερίφια από τα αριστερά.
  34 Τότε, ο βασιλιάς θα πει σ' αυτούς που θα είναι από τα δεξιά του: Ελάτε, οι ευλογημένοι τού Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία, που είναι ετοιμασμένη σε σας από τη δημιουργία τού κόσμου… 41 Τότε, θα πει και σ' εκείνους που θα είναι από τα αριστερά: Πηγαίνετε από μένα, οι καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, που είναι ετοιμασμένη για τον διάβολο και για τους αγγέλους του. 42 Επειδή, πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω· δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω· 43 ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε· γυμνός, και δεν με ντύσατε· ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε.
  44 Τότε, θα του απαντήσουν κι αυτοί, λέγοντας: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένον ή γυμνόν ή ασθενή ή σε φυλακή, και δεν σε υπηρετήσαμε;
  45 Τότε, θα τους απαντήσει, λέγοντας: Σας διαβεβαιώνω, καθόσον δεν το κάνατε αυτό σε έναν από τούτους τούς ελάχιστους, δεν το κάνατε ούτε σε μένα.
  46 Και θα αποχωρήσουν, αυτοί μεν σε αιώνια κόλαση· ενώ οι δίκαιοι σε αιώνια ζωή.] Ματθαίος 25:31-46.
  [35 Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, τα λόγια μου όμως δεν θα παρέλθουν.] Ματθαίος 24:31.

 12. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (10/11) [28 Και μη φοβηθείτε από εκείνους που θανατώνουν το σώμα, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να θανατώσουν την ψυχή· αλλά, φοβηθείτε μάλλον αυτόν που μπορεί να απολέσει και την ψυχή και το σώμα μέσα στη γέεννα] Ματθαίος 10:28.
  [16 Επειδή, με τέτοιον τρόπο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του τον μονογενή, για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ' αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή. 17 Δεδομένου ότι, ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό του στον κόσμο, για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος διαμέσου αυτού.] Ιωάννης 3:16.
  [19 Κι αυτή είναι η κρίση, ότι το φως ήρθε στον κόσμο, και οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι περισσότερο παρά το φως· για τον λόγο ότι, τα έργα τους ήσαν πονηρά. 20 Επειδή, όποιος πράττει τα φαύλα, μισεί το φως, και δεν έρχεται στο φως, για να μη έρθουν σε έλεγχο τα έργα του. 21 Όποιος, όμως, πράττει την αλήθεια, έρχεται στο φως, για να φανερωθούν τα έργα του, ότι έγιναν σύμφωνα με τον Θεό.] Ιωάννη 3:19-21.

 13. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (11/11) Εύχομαι όλοι οι αναγνώστες που θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές να καταλάβουν την παγίδα του διαβόλου μέσα και από το όνομα αυτού του συγκροτήματος και να μην αφήσουν το διάβολο να κλέψει ότι πιο πολύτιμο έχουν την σωτηρία της ψυχής τους, και αν κάποιος παρασύρθηκε και έδωσε το αυτί του στο να ακούει τα τραγούδια αυτών των ανθρώπων να καταλάβει το λάθος του και να ζητήσει την χάρη και το έλεος του αναστημένου Ιησού Χριστού και να είναι σίγουρος ότι θα την λάβει. Ακούστε την προσωπική μαρτυρία του αποστόλου Παύλου [12 Και ευχαριστώ τον Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας, που με ενδυνάμωσε, ότι με θεώρησε πιστό, και με έταξε στη διακονία, 13 εμένα που άλλοτε ήμουν βλάσφημος, και διώκτης και υβριστής· ελεήθηκα, όμως, επειδή, καθώς ήμουν σε άγνοια, έπραξα μέσα σε απιστία· 14 αλλά η χάρη τού Κυρίου μας υπερπερίσσευσε με πίστη και αγάπη που υπάρχει στον Ιησού Χριστό.
  15 Πιστός ο λόγος και άξιος κάθε αποδοχής, ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε στον κόσμο για να σώσει τούς αμαρτωλούς, από τους οποίους πρώτος είμαι εγώ· 16 αλλά, γι' αυτό ελεήθηκα, ώστε ο Ιησούς Χριστός να δείξει πρώτα σε μένα την όλη μακροθυμία του, για παράδειγμα αυτών που πρόκειται να πιστεύουν σ' αυτόν για αιώνια ζωή.] Α’ Τιμοθέου 1:12-16
  Και αλλού ο Ιησούς είπε [17 Και ο Ιησούς, ακούγοντας, λέει σ' αυτούς: Δεν έχουν ανάγκη από γιατρό αυτοί που υγιαίνουν, αλλά αυτοί που πάσχουν· δεν ήρθα να καλέσω σε μετάνοια δικαίους, αλλά αμαρτωλούς.] Μάρκο Ευαγγέλιο 2:17.

 14. avatar Ουτε μια τριχα […] των rotting christ δεν ειστε ολοι μαζί

  Ουτε μια τριχα [...] των rotting christ δεν ειστε ολοι μαζί

 15. avatar capslock

  Rotting Christ : ελληνικό συγκρότημα με τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο ένα από τα κορυφαία στο είδος του με πάνω από 1000 συναυλίες σε όλα τα μέρη του κόσμου με το Σακη (frontman)που όσοι έχουμε την τύχη να του μιλήσουμε έστω Κ λίγο από κοντά καταλαβαίνεις ότι είναι ένας πολύ ώριμος και σωστός άνθρωπος .
  Θρησκεία :ο νούμερο 1 λόγος για τους θανάτους και τους βασανισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας .
  Ο πιο αποτελεσματικος τροπος να χειραγωχεις την ανθρωπότητα .
  η μάσκα που φοράνε μερικοί από τους πιο ανώμαλους κ ψυχικά αρρώστους ανθρώπους (όχι όλοι, φυσικά ,υπάρχουν Κ άνθρωποι της εκκλησίας που είναι πραγματικά άγιοι )

  Όσοι νομίζουν ότι με αυτό το συμβάν θα βγει ζημιωμένη η μπάντα κάνουν μεγάλο λάθος ...μια χαρά διαφήμιση τους κάνουν !

  NON SERVIAM

 16. avatar Douskas John

  Ο Πελετίδης τα έκανε πλακάκια με την εκκλησία ενάντια στους Rotting Christ;
  Αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται, λυπούμαστε πολύ για αυτόν τον σκοταδισμό, την ανεντιμία και την ανειλικρίνεια.
  Λες και είναι όλη η Ελλάδα μωρά και δεν θα καταλάβει κανένας τίποτα!

  1. avatar Ευπατριδης

   Εχετε να λυπάστε για πολλά και για πολύ ακόμα! Κοιτάξτε να το συνηθίσετε...

 17. avatar Torrent Download

  " Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα όρια της ελευθερίας των άλλων".
  E .Kant .
  «Το δικαίωµα του ενός σταµατά εκεί που ξεκινά το δικαίωµα του άλλου».
  Ρήγας Φεραίος.

 18. avatar ΑΩ12

  ROTTING Aλαχ και σε δυο (2) 24ωρα θα ειστε σκονη... Ελεεινοι, πουθεναδες. Επαναστατες της ερτ του καναπε και του ρουβηκωνα - βορειων προαστειων. Για να σας δω.

 19. avatar Μην παιδεύετε τους αδύναμους νόες σας θολοκουλτούμπες.

  Την δύναμη στην ορθοδοξία δεν την προσδίδει το παπαδαριό και οι
  παρεκκλίσεις του. Την προσδίδει το νόημα, το μήνυμα και το συναίσθημα
  ανακούφισης που προσφέρει σε πολλούς , που εσείς δεν μπορείτε
  να προσφέρετε 2000 χρόνια τώρα. Τουμπεκιαστείτε λοιπόν βιόσοφοι
  της πλάκας και του χαβαλέ και σεβαστείτε όχι μόνο το χριστεπώνυμο
  πλήθος αλλά και τη δική σας ζωή που χωρίς χριστό κάποια μέρα
  θα σας ζητήσει τα ρέστα για τη δυστυχία που της επιτρέψατε.

 20. avatar essetai_hmar

  Παρά το γεγονός ότι είμαι fan του συγκροτήματος, η αλήθεια είναι ότι το όνομα είναι λάθος και προκλητικό πέρα των ορίων, κάτι το οποίο αν θυμάμαι καλά το έχει παραδεχτεί και ο Σάκης, ο τραγουδιστής τους (για όσους δεν ξέρουν) σε παλαιότερη και του, νομίζω στο Μεταλ Χαμερ. Συμφωνώ με αρκετά από όσα γράφει εδώ πχ και στο ότι έχουν κάνει γνωστή την Ελλάδα με θετικό τρόπο, αλλά θα σε κάτι που γράφει κάποιος πιο κάτω, ότι κανείς δεν θα τολμούσε να έχει ένα τέτοιο όνομα με τον Αλλάχ.... δηλαδή είμαστε μάγκες και επαναστάτες στα εύκολα. Εκεί θέλω να δω πόσο μάγκες είστε. Όπως και να'χει, θεωρώ ότι του όνομα αδικεί το ίδιο το συγκρότημα.
  Να και ένα αγαπημένο. Orders from the dead.
  https://youtu.be/T7ZmK6DKDs8

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει