Δύο λαμπερές μελωδικές βραδιές σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στην Αίθουσα Banquet υπόσχεται ο Δώρος Δημοσθένους το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.).

Γνωστός για την αγάπη του στο ρεπερτόριο περασμένων δεκαετιών, o αγαπημένος ερμηνευτής στήνει μια μουσική παράσταση με επιλεγμένα κλασικά αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα δώσουν το απαραίτητο γιορτινό χρώμα αυτές τις τόσο ξεχωριστές μέρες.

Τραγούδια σαν το αξεπέραστο «White Christmas», το τρυφερό «Somethin’ Stupid», το παιχνιδιάρικο «Santa Baby», το αγαπημένο «Winter Wonderland», το μελωδικό «So in Love» του Cole Porter, το My Favorite Things από τη Μελωδία της ευτυχίας, το πλέον πρόσφατο City of Stars και πολλά ακόμα. Άλλωστε, «It’s Christmas Time!».

Tον Δώρο Δημοσθένους πλαισιώνουν –σε ballroom mood– δύο νέες ερμηνεύτριες, η Γιάννα Βασιλείου και η Sugahspank! Η Γιάννα Βασιλείου έχει ξεχωρίσει με το μελωδικό της ύφος και την ερμηνεία της. Λατρεύει τα Χριστούγεννα, τα τραγούδια από μιούζικαλ και τις τζαζ ορχήστρες. Η Sugahspank!, με το έντονο σόουλ στοιχείο της φωνής και της έκφρασης της, είναι μια ιδιαίτερη παρουσία που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής.

Παίζουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), Απόστολος Καλτσάς (ηλεκτρικό μπάσο), Γιώργος Κούτρας (κιθάρα), Δημήτρης Σίμος (σαξόφωνο), Σωτήρης Πέπελας (τρομπέτα) και Άγγελος Σουντρής (τύμπανα). Τις ενορχηστρώσεις υπογράφουν οι: Ευαγγελία Μαυρίδου, Νεοκλής Νεοφυτίδης, Γιώργος Κούτρας και Γιάννα Βασιλείου.

Συμπαραγωγή

ΜΜΑ – ΑΚΑΝΘΟΣ International

Τιμές εισιτηρίων

8 ευρώ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι) – 15 ευρώ – 20 ευρώ

Eισιτήρια

210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

Πληροφορίες

210 72 82 333

megaron.gr

megaron.gr

 

megaron_athens

 

AthensConcertHall

 

MegaronAthens

 

+MegaronGr

 

megaronathens