Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα ή Κύπρο

Εμπειρίες σε μοναδικούς προορισμούς


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
16:08
06/08/2018
Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα ή Κύπρο
loading

Καλοκαίρι, νησιά, μπάνια, παραλίες… και οι πιο WOAH διακοπές από την αγαπημένη μας Coca-Cola συνεχίζονται! Ο πιο δυνατός διαγωνισμός είναι και φέτος εδώ, προσφέροντας καθημερινά ένα ταξίδι σε προορισμούς σε Ελλάδα ή Κύπρο, απογειώνοντας κάθε στιγμή του καλοκαιριού.  Μέχρι 16/09 και για κάθε μέρα, όλοι οι Coke, Fanta & Sprite lovers διεκδικούν ένα ταξίδι στον προορισμό της επιλογής τους, ενώ οι WOAH εκπλήξεις συνεχίζονται με μοναδικές εμπειρίες… δια χειρός World Party Traveler!

Αυτό το καλοκαίρι, η Coca-Cola, η Fanta και η Sprite μάς προσκαλούν να ζήσουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία και να μας ταξιδέψουν Where Only Awesome Happens! Ο τρόπος συμμετοχής... απλός και WOAH! Καθημερινά και μέχρι τέλος Αυγούστου, όλοι όσοι απολαμβάνουν την αγαπημένη τους Coca-Cola, Fanta και Sprite, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον πιο «ταξιδιάρικο» διαγωνισμό και να ετοιμάσουν βαλίτσες για τα πιο αγαπημένα τους μέρη σε Ελλάδα ή Κύπρο!

Πώς; Βάζοντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων, μέσα στην εφαρμογή ή στην ιστοσελίδα του WOAH (ή αλλιώς Where Only Awesome Happens).

Οι WOAH εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς η αγαπημένη μας Coca-Cola σε συνεργασία με το World Party Traveler, ετοιμάζουν τις πιο δυνατές εμπειρίες! Από tour με ελικόπτερο στη Σαντορίνη, scuba diving στην όμορφη Κέρκυρα μέχρι bungee jumping στα όμορφα Χανιά, all in και powered by Coca-Cola!

Εμπειρίες, απόλαυση και καλοκαίρι ταξιδεύουν Where Only Awesome Happens! Join and enjoy!

  • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 16/09/2018

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει