Το νέο Cellier βρίσκεται στο Ψυχικό, στη λεωφόρο Κηφισίας 156 και άνοιξε τις πόρτες του, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, ενισχύοντας την παρουσία των Cellier, που πρωτοστατούν για περισσότερα από 80 χρόνια στον χώρο του κρασιού και των αποσταγμάτων.

Σε κομβικό σημείο της πόλης, το τέταρτο Cellier, εντυπωσιάζει με την σύγχρονη αρχιτεκτονική του που συνδυάζεται διακριτικά με κλασικές πινελιές. Ξύλινες επιφάνειες, φιάλες και αποχρώσεις από όλα τα μέρη της γης, αναμιγνύονται αρμονικά με τις νότες της μουσικής και προσφέρουν την ιδανικότερη εμπειρία στον επισκέπτη. Το προσωπικό του καταστήματος, σας υποδέχεται με χαμόγελο και γνώση για το αντικείμενο του, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση.

Ο νέος χώρος έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τα Cellier αποτελούν συνώνυμο της πρωτοπορίας καθώς συνδυάζουν τις νέες τάσεις του fine drinking με τις κλασικές αξίες που τα διέπουν.

Οι ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα που κοσμούν τα ράφια του καταστήματος, είναι αποτέλεσμα διεργασιών της αυστηρής ομάδας γευσιγνωσίας τους, με σκοπό να σας προσφέρουν ότι καλύτερο, πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Αφήστε τους ειδικούς, λοιπόν, να σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο τους και να σας μάθουν τα μυστικά που κρύβονται μέσα στις φιάλες.

Στο διαμορφωμένο χώρο για τη συντήρηση των fine wines, ο επισκέπτης θα βρει συλλεκτικές ετικέτες, την μεγαλύτερη συλλογή magnum φιαλών, vegan και βιοδυναμικής  καλλιέργειας κρασιά.

Για τους λάτρεις των αποσταγμάτων και των cocktails, τα Cellier αποτελούν το ιδανικό μέρος, θα ανακαλύψετε σπάνια αποστάγματα, κατάλληλα υλικά και εργαλεία για να φτιάξετε τα δικά σας cocktails!

Επισκεφτείτε το νέο Cellier στο Ψυχικό και αφεθείτε σε έναν λαβύρινθο κρασιού και αποστάγματος.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 22:00,

Σάββατο 10:00 – 23:00, Κυριακή 11:00 – 19:00