Το Island σηματοδότησε για ακόμη μία χρονιά την έναρξη του καλοκαιριού την Πέμπτη 3 Μαΐου με ένα φαντασμαγορικό πάρτι.

island2
Χρύσανθος Πανάς, Rana Zein, Ηλίας Ψινάκης

Αυτή τη φορά όμως ήταν ένα πάρτι που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει, το Island κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η καινούργια εποχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι εδώ. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι εκτός από τους Έλληνες θαμώνες το Island επισκεφθήκαν από την πρώτη ημέρα εκλεκτοί διεθνείς καλεσμένοι.

island3
Νίκος Καρβέλας, Άννα Βίσση, Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα

Ένα εντυπωσιακό show από τους Duo Violin με χορευτές, χορεύτριες  και μουσικά όργανα σε ένα δημιουργικό διάλογο με τον dj κατενθουσίασε τον κόσμο. Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της αθηναϊκής Ριβιέρας με χρώματα κάνοντας το show ακόμη πιο συναρπαστικό.

island4
Ο σταρ και παγκοσμίως γνωστός Άγγλος restaurateur Will Ricker, Χρύσανθος Πανάς

Στο χώρο υπήρχαν πελώριες διάφανες τέντες που είχαν αλλάξει τελείως το σκηνικό, καθώς παρείχαν προστασία αλλά συγχρόνως επέτρεπαν το μάτι να φτάνει ως τον ουρανό και τα αστέρια. Μια λαμπερή καλοκαιρινή βραδιά που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

island5
Ο διεθνής tycoon Erol User με τον Χρύσανθο Πανά

Πιο αργά, την εμφάνισή τους έκαναν ακόμη και χιουμοριστικά ντυμένοι χορευτές – καρχαριάκια που απογείωσαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και το vibe τους τη διασκέδαση του κοινού.

island6
Τζίνα Αλιμόνου, Έλενα Σύρακα

Κάθε εβδομάδα το Island θα παρουσιάζει θεματικά party, τα οποία αποτελούν θεσμό στην πολυετή πορεία του. Τις Τετάρτες τα «Ocean Drive» Parties με σκηνικό που θυμίζει τις νότιες ακτές της Αμερικής και τις Κυριακές τα καθιερωμένα «Boho Sundays» που σε μεταφέρουν σε έναν after beach προορισμό με spiritual μουσικές.

island8
Σπύρος Πανάς, Κατερίνα Ρόπα

Στις 31 Μαΐου αναμένουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Athens Riviera Fireworks Festival του Island, ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων, που ήδη καθιερώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

island9
Κωνσταντίνος Ρήγος, Τάσος Ζέππος
island12
Γιάννης Πατέρας, Μαριάννα Τραυλού, Δημήτρης Πατέρας, Γεωργία Λάβδα
island20
Γιώργος Θεοδότου, Γιώργος Βίγκος ,Βασίλης Μιχαήλ
island27
Ιωάννης Δεϊμέζης, Ηλίας Κατσικώστας
island28
Αθηνά Γκιντίδη, Αντώνης Μυλωνάκης, Μαριτίνα Πριοβόλου
island29
Δημήτρης Παπούλης με τη σύζυγό του Irene
island33
Εύη Κλαουδάτου, Meg Cope
island38
Ναστάζια Νταρίβα, Νίκος Κριθαριώτης
PAN_0143
Duo Violins

Η διεθνής επιτυχία του Island οφείλεται στο ότι είναι συνώνυμο της ποιότητας, οι άνθρωποι που το λατρεύουν το κατέκλυσαν για ακόμα μια φορά κάνοντας το opening τους 2018 αξέχαστο.   PAN_0134