Το Loux Pro Series είναι το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer και το ιδανικό μέρος όπου θα πρέπει να παραβρεθείς. Οι καλύτεροι παίκτες της πόλης που έχουν το θάρρος και την ικανότητα να ανταγωνιστούν θα είναι παρόντες.

Εκεί, θα έχεις να την ευκαιρία να γνωρίσεις άλλους φανατικούς με το Pro Evolution Soccer από όλη την Ελλάδα και από την πόλη σου, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις. Ακόμα και αν θέλεις μόνο να παρακολουθήσεις ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη δεν πρέπει να λείψεις από LOUX Pro Series @ Thessaloniki.

To LOUX Pro Series @ Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί στο Holiday Inn, στο πλαίσιο ενός από τα 7 προκριματικά τουρνουά που οδηγούν στους Πανελλήνιους Τελικούς τον Απρίλιο 2012.

Για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή σε ένα τουρνουά, πρέπει να έχει τον κωδικό συμμετοχής τον οποίο θα βρει είτε αγοράζοντας το ελληνικό Pro Evolution Soccer 2012 (PS3, PS2, PSP, Xbox 360, Wii, PC), είτε αποκτώντας ένα PES League Ticket από το χώρο διεξαγωγής του event.

Οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής από τις 09:00 για να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους.  Στις 10:30 θα ανακοινωθούν οι όμιλοι και θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Πηγή: enternity.gr