Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας στα τέλη του Οκτώβρη. Ο πρώην frontman των Velvet Underground, Lou Reed, ενώνει τις δυνάμεις του με τους θρύλους του σκληρού ήχου, Metallica.

Η μπάντα είχε μοιραστεί τη σκηνή με τον καλλιτέχνη το 2009, στο πλαίσιο του Rock and Roll Hall of Fame. Εκεί, είχε εκφραστεί μια κοινή επιθυμία από τις δύο πλευρές να συνεργαστούν.

Η επιθυμία τους αυτή πρόκειται να γίνει πραγματικότητα με το άλμπουμ «Lulu», το οποίο θα βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 31/10.

Όπως δημοσιεύθηκε στο επίσημο site του πρότζεκτ, πρόκειται για ένα σύνολο συνθέσεων του Lou Reed, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το έργο «Lulu Plays» του εξπρεσιονιστή Γερμανού θεατρικού συγγραφέα, Frank Wededkind.

Ο αμερικανός καλλιτέχνης σκόπευε να ανεβάσει μια παράσταση χρησιμοποιώντας τα εν λόγω κομμάτια, όμως η εμφάνισή του με τους Metallica τον έπεισε να φτάσει το εγχείρημα σε νέα καλλιτεχνικά επίπεδα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.