Μια γεύση από ξέφρενο πάρτι, πολύ χορός, πολύ τραγούδι και μουσική είναι τα στοιχεία που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι του κόσμου, που θα επιλέξει να διασκεδάσει με τον Αντώνη Ρέμο και τα νέα του τραγούδια επιτυχίες. Η Cyta επιλέγει μουσική και παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι τον Αντώνη Ρέμο! Το καλοκαίρι του 2011, η απόλυτη διασκέδαση δίνει ραντεβού με το κοινό στις συναυλίες του Αντώνη Ρέμου.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι από τους κορυφαίους σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές της τελευταίας 10ετίας. Με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών επιστρέφει για ακόμη μία φορά, σε μία μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα, για να αποδείξει ότι εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε φέτος το χειμώνα στο Διογένης studio, την επιτυχημένη έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων στη «Θάλασσα», αλλά και την τεράστια επιτυχία που σημειώνει ο τελευταίος του δίσκος με τίτλο «Κλειστά τα στόματα», ο Αντώνης Ρέμος αναδεικνύεται στον απόλυτο νικητή της φετινής σεζόν παρουσιάζοντας αυτό το καλοκαίρι μοναδικές μουσικές βραδιές μέσα από τις προγραμματισμένες του συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Επιλεγμένες πόλεις στην Ηπειρωτική αλλά και την νησιωτική Ελλάδα θα φιλοξενήσουν μια μοναδική μουσική παράσταση, μια υπέροχη συναυλία. Μια άρτια παραγωγή προδιαγραφών, με ποιότητα ήχου και εικόνας. Μοναδικές συναυλίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και θα κάνουν ακόμα πιο ζεστά τα βράδια του καλοκαιριού.

Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο με τα νέα του τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Κλειστά τα στόματα», που έχουν ήδη αγαπηθεί, όπως τα «Φεγγάρια Χάρτια», «Κομμένα πια τα δανεικά», «Στιγμές» και το ομότιτλο «Κλειστά τα στόματα», καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου: «Έτσι ξαφνικά», «Τι ήμουνα για σένα», «Νύχτες μοναξιάς», «Μείνε», «Ποιο κορμί σε ταξιδεύει», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Εμείς», «Έλα να με τελειώσεις», «Μα δεν τελειώσαμε», «Έχω εσένα», «100 φορές κομμάτια» «Δύο ψέματα», «Έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Μη φύγεις», «Θα’πρεπε», «Που να΄σαι», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Τρέμω», «Καρδιά μου μην ανησυχείς», είναι μερικά από τα τραγούδια που θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές νύχτες.