Το Allou! Fun Park παρουσιάζει το Νο1 απόλυτο καταδυτικό show των ρεκόρ Guinness που κόβει την ανάσα! Το Allou! High Dive, είναι ένα μοναδικό show καταδύσεων με βασικά συστατικά την κατάδυση από μεγάλο ύψος σε μικρή πισίνα ύψους μόλις 3 μέτρων!

Κάθε show είναι και ένα μικρό story άλλοτε με καθαρά εντυπωσιακές φιγούρες, άλλοτε με θεατρικά / κωμικά στοιχεία. Τα διαφορετικά stories που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν από συγχρονισμένη κατάδυση των 4 κολυμβητών και κατάδυση με κωμικό σκετς έως κατάδυση από τα 25 μέτρα και φλεγόμενη κατάδυση.

Tα καθημερινά συναρπαστικά καταδυτικά show του Allou! High Dive είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους επισκέπτες και θα διαρκέσουν έως τις 17 Ιουλίου.

Ιδρυτής του μοναδικού αυτού show είναι ο Oliver Favre-Bulle. Καταδύτης ο ίδιος και κάτοχος διπλώματος Master Builder έχει την τεχνογνωσία να σχεδιάζει πρωτοποριακά και φαντασμαγορικά καταδυτικά shows με στόχο να κόβει την ανάσα των θεατών. Ο Οliver Favre-Bulle είναι και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για κατάδυση από τα 54 m σε λίμνη βάθους 8 m, ρεκόρ που δεν έχει καταρριφθεί από το 1987 έως σήμερα.