Ο πιο λαμπερός και εορταστικός μήνας του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει και η πόλη, πιο φωτεινή από ποτέ, σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Δώστε ραντεβού με την παρέα στο κέντρο σε κάποια από τα πιο ατμοσφαιρικά μπαρ και απολαύστε την Αθήνα στα καλύτερά της!

Juan Rodriguez

Με εντυπωσιακό design αποικιακού στυλ το Juan Rodriquez προστέθηκε στο δυναμικό του Ψυρρή (Παλλάδος 3), για να δώσει εξωτικό χαρακτήρα στις εξόδους των Aθηναίων. Παντρέματα γεύσεων με εκλεκτά cocktails σε ένα bar βγαλμένο από άλλη εποχή, σε αυτόν τον «θησαυρό» σε μια από τις καθιερωμένες γειτονιές της Αθήνας. Η διακόσμηση, αδιαμφισβήτητα, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ενώ τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι – από τους πολυελαίους μέχρι τους ξύλινους ζωγραφισμένους τοίχους και τους φοίνικες.

Baba Au Rum

Για ακόμη μία χρονιά, το Baba Au Rum κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο. Με εξειδίκευση στο ρούμι -διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες κάβες στην Ευρώπη- η μπάρα του Baba Au Rum στον πεζόδρομο της Κλειτίου, αδιαμφισβήτητα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των απολαυστικών cocktails. Από τα πιο ποιοτικά και προσεγμένα cocktail bar στον κέντρο της πόλης, που σίγουρα ξεχωρίζει στην καρδιά μας.

Jazz n Jazz

Μπαρ- θρύλος, όχι μόνο για τους λάτρεις της τζαζ και το Κολωνάκι, αλλά για όλη τη νυχτερινή σκηνή της πόλης. Το Jazz n Jazz αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία μόνο του, και η εμπειρία που θα βιώσει κανείς εδώ, σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη. Βρίσκεται κοντά στην πλατεία Δεξαμενής (Δεινοκράτους 4), στο Λυκαβηττό και πρόκειται για αυθεντικό ποτάδικο. Η μουσική, όπως γίνεται άλλωστε αντιληπτό και από το όνομά του, κινείται σε τζαζ ρυθμούς -από την δεκαετία των ‘20s έως τα ‘50s- ενώ τους τοίχους του κοσμούν εξώφυλλα δίσκων, αφίσες διάσημων μουσικών της Αμερικής κ.α.

Barreldier

Με ευρωπαϊκό αέρα, το Barreldier, στη Στοά Μπολάνη, επί της Βουλής (νο 7) φημίζεται για τα ιδιαιτέρως προσεγμένα παλαιωμένα cocktails του Mario, που συναντάται πίσω από την μπάρα του. Χειροποίητα  bitters και σιρόπια, ενισχύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του. Jazz και funk μουσικές συμπληρώνουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

CV Distiller

Μία από τις πιο classy μπάρες στο κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο, και μία από τις πιο ενημερωμένες και εξειδικευμένες κάβες σε ουίσκι. Στο CV Distiller (Χατζηγιάννη Μέξη 7) θα έρθετε τόσο για τον υπέροχο και επιβλητικό χώρο του, όσο και για την πληθώρα γεύσεων σε ποτά που θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε. Φιλοξενεί φίνα αποστάγματα από διάφορες περιοχές του κόσμου όπως Σκωτία, Ιρλανδία, Ιαπωνία κ.ά.