Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη Θήβα

Δωρεάν προϊόντα σε όσουν αδυναντούν να καλύψουν τις ανάγκες τους


ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ
6:16
20/04/2012
Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη Θήβα
loading

Ο Δήμος Θηβαίων, στην προσπάθειά του να ανακουφίσει τους οικονομικά αδύνατους δημότες του από τις καθημερινές τους ανάγκες, αποφάσισε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, τη δημιουργία του «Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Ενός χώρου, όπου πολίτες, κάτοικοι του Δήμου, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες τους, θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα όπως τρόφιμα, ρούχα, οικιακά είδη, σχολικά, παιχνίδια κτλ.

Οι εθελοντικές συμμετοχές περιλαμβάνουν:

- Εθελοντικές προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο, ένδυση, υπόδηση, οικιακά είδη κτλ

- Καλάθια συλλογής τροφίμων θα βρίσκονται σε όλα τα Super Market του Δήμου με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου θα μπορείτε να εναποθέτετε όσα είδη πρώτης ανάγκης εσείς επιθυμείτε.

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Θηβαίων και συγκεκριμένα στην υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου κα. Βενιζέλου Ευγενία (τηλέφωνο 2262350607), όπου θα σας δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο αποστολής- παραλαβής των προσφερομένων ειδών.

Εθελοντική Εργασία για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 Δηλώσεις συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ θα βρείτε στο site του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr τις οποίες και θα αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] .

 Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση προσερχόμενοι στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Θηβαίων (Υπεύθυνη κα. Βενιζέλου Ευγενία-τηλ. 2262350607)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει