Ένας τυχερός αναγνώστης του newsbeast.gr θα κερδίσει μια 3 ήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα, προσφορά της Louis Hellenic Cruises και της Διοίκησης του Ομίλου Louis, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά.

Με αφετηρία την πόλη της Αττικής, βάζετε πλώρη για τη ζωηρή, αεράτη Μύκονο. Θα απολαύσετε με το παραπάνω και με μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας τα γραφικά σοκάκια και τα «in» καταστήματα, τους επιβλητικούς ανεμόμυλους και τη «βενετσιάνικη» συνοικία στην Αλευκάνδρα. Το ονειρικό ηλιοβασίλεμα πάνω στο κύμα σφυρίζει την έναρξη της νυχτερινής, ξέφρενης διασκέδασης. Θα είστε εκεί! Το πρωινό θα το γευτείτε στο θέρετρο του Κουσάντασι, ενώ το Ηράκλειο, η πόλη της Κνωσού, δεν θα σας αφήσει διόλου αδιάφορους. Πριν ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας εκδρομή στο Αιγαίο, θα «κλέψετε» λίγη από την πρωτόγονη μαγεία της Σαντορίνης, με παλμό που χτυπά δυνατά.

Οι κρουαζιέρες της Louis Cruises σας ταξιδεύουν πάντα 1η θέση κι επιβραβεύουν τις επιλογές σας. Δεν χρειάζεται να οργανώσετε τίποτε απολύτως. Εσείς απλώς επενδύετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ένα πολύ περιεκτικό ταξίδι, ανώτερο από τα αναμενόμενα και συνηθισμένα και κερδίστε μια ολοκληρωμένη, πολυτελή εμπειρία, που τα έχει όλα τόσο επάνω στο πλοίο, όσο και στην ξηρά.

Γιατί οι κρουαζιέρες της Louis Cruises στην ανατολική Μεσόγειο σας επιτρέπουν να κάνετε focus στο ταξίδι και την εν πλω εμπειρία!

Ήδη από το θερμό καλωσόρισμα στο λιμάνι και τη μεταφορά των αποσκευών σας μπροστά από την πόρτα της άνετης καμπίνας σας, έχετε μπει στο νόημα. Το ταξίδι έχει ήδη ξεκινήσει και το έμπειρο προσωπικό της Louis Cruises κάνει τα πάντα για να σας περιποιηθεί, να σας ικανοποιήσει, να σας ξεκουράσει και να σας ευχαριστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, τα σαλόνια και τα μπαρ, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε σιγά-σιγά και να χαρίσετε στιγμές μικρής πολυτέλειας στον εαυτό σας.

Για λίγες μέρες έχετε την ευκαιρία να νιώσετε πραγματικοί βασιλιάδες. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ψυχαγωγίας, η ελληνική φιλοξενία, οι μεσογειακές γαστρονομικές δημιουργίες, οι ευφάνταστες θεματικές βραδιές πραγματικής διασκέδασης, οι άνετες αίθουσες του κρουαζιερόπλοιου και φυσικά το ικανό προσωπικό της Louis Cruises είναι στη διάθεσή σας.

Στα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruises υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον για τον καθένα και η ζωή εκεί θα σας ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα. Τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα κλαμπ, το καζίνο, το γυμναστήριο, το σπα, οι πισίνες, το σαλόνι ομορφιάς και το κομμωτήριο, τα πολυτελή καταστήματα, η γωνιά Internet και φυσικά ο προσωπικός σας χώρος, η καμπίνα σας, συνθέτουν ένα πλωτό ξενοδοχείο που περιμένει να το ανακαλύψετε και να το ζήσετε.

Ό,τι χρειαστείτε, είτε αφορά αναψυχή, περιποίηση, σίτιση, ασφάλεια ακόμη και περίθαλψη, θα το βρείτε πάνω στο κρουαζιερόπλοιο.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται πλήρης διατροφή, διαμονή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, ειδικό πακέτο ποτών, τα λιμενικά και λοιπά έξοδα, καθώς και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο.

Δεν περιλαμβάνονται οι εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης και η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών πέραν του ειδικού πακέτου.

Ο νικητής μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο του σε συνεννόηση με την  στην Louis Cruises, 14 ημέρες πριν την ημερομηνία επιθυμητής αναχώρησης και κατόπιν διαθεσιμότητας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο http://louiscruises.com/

Έναρξη:
04.07.2013
Λήξη: 15.07.2013
Δώρα: Mία 3ήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα απο την Louis Cruises
Νικητές: 1
Αναπληρωματικοί: 1

Νικητής
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αναπληρωματικός
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0