Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τις κάβες Cellier σας χαρίζουν δέκα (10) δπλές προσκλήσεις για το Cellier Wine Fair  το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/10/2019 και ώρα 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens Hotel.

Λίγα λόγια για την έκθεση

Για 14η χρονιά, το Cellier Wine Fair συνεχίζει το ταξίδι του και αποτελεί ένα κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών και αποσταγμάτων του κόσμου. Οι επισκέπτες της πιο premium έκθεσης −που κάθε χρόνο ενθουσιάζει το κοινό και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη απήχηση− θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να μυηθούν σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων δοκιμάζοντας εκατοντάδες προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς.

Το 14ο Cellier Wine Fair θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens Hotel.

Πρώτες παγκόσμιες παρουσιάσεις, σπάνιες φιάλες κρασιών, Vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, premium cocktails, delicatessen, διαγωνισμοί και δώρα για όλους, θεματικά Masterclasses, Pop up Cellier Discount Shop και πολλά ακόμα, συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη έκθεση του είδους.

Ανταλλάξτε απόψεις με τους παραγωγούς που θα είναι παρόντες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού και αποκτήστε τα προϊόντα που ξεχωρίσατε, σε προνομιακές τιμές, από το Pop up Cellier Discount Shop.

Ακολουθήστε την εκδήλωση Cellier Wine Fair στο facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις εκπλήξεις που οι κάβες Cellier σας επιφυλάσσουν.

Στοιχεία Διαγωνισμού

Έναρξη: 08.10.2019

Λήξη: 11.10.2019

Νικητές: Δέκα (10)

Δώρο: Δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για το Cellier Wine Fair την Κυριακή 13/10/2019 και ώρα 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens Hotel

Οι νικητές του διαγωνισμού:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΨΙΩΧΑΣ
ΟΛΓΑ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΑΝΑΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣ

Με την συμμετοχή σας συμφωνείτε στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.