Το newsbeast.gr σε συνεργασία με την Bizart Galleries σας χαρίζουν 5 πίνακες με τίτλο «Pomegranate Tree Triptych» της ζωγράφου Βαρβάρας Γεροδήμου, έναν (1) για κάθε νικητή. Οι νικητές εκτός από την ελαιοτυπία της καλλιτέχνιδος θα κερδίσουν και τον συλλεκτικό κατάλογο «Χρυσός Κατάλογος» υπογεγραμμένο από την ζωγράφο.

sehutrhsrt
Κερδίστε 5 πίνακες με τίτλο «Pomegranate Tree Triptych»

Χαρακτηριστικά δώρων

  • Kαλλιτέχνης: Βαρβάρας Γεροδήμου
  • Κωδικός: KS 6064
  • Τίτλος έργου: Pomegranate Tree Triptych
  • Διάσταση: 120εκατοστά x 80εκατοστά
  • Ποσότητα: 5τεμάχια
  • Λιανική τιμή: 167,90ευρώ/ένας

Τα Bizart Galleries γιορτάζουν 10 χρόνια συνεργασίας με τη γνωστή ζωγράφο Βαρβάρα Γεροδήμου. Κατά τη διάρκεια αυτής της γόνιμης συνεργασίας, πολλά «χρυσά» έργα της, όπως «Το Δέντρο της Αγάπης» (κωδικός KS6004) και «Η Θέτιδα» (κωδικός KS 6019), έχουν γίνει best sellers. Η μεγάλη ανταπόκριση του φιλότεχνου κοινού είχε ως αποτέλεσμα σήμερα πίνακές της σε μορφή ελαιοτυπιών – αυθεντικών αντιγράφων να διακοσμούν πολλά σπίτια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. banner3 Τα Bizart, ως ένδειξη αγάπης για την καλλιτέχνιδα, της αφιερώνουν τον μήνα Δεκέμβριο και διοργανώνουν μια έκθεση ελαιοτυπιών στο κατάστημα Bizart Mall Athens. Έως και την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε και να αποκτήσετε πληθώρα έργων της στο κατάστημα, όπως επίσης να ξεφυλλίσετε τον συλλεκτικό «Χρυσό Κατάλογο» που εκδόθηκε προς τιμήν της. Αναζητήστε το «Χρυσό Κατάλογο» online, αλλά και σε όλα καταστήματα Bizart στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην προσωπική ιστοσελίδα της καλλιτέχνιδος www.gerodimou.com και στο επίσημο site των Bizart.

Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΥΓΥΡΗΣ ΧΑΡΗΣ ΓΚΕΤΣΗΣ ΜΙΝΟΔΩΡΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΥΛΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΛΙΟΥ Στοιχεία Διαγωνισμού: Έναρξη: 19.12.2017 Λήξη: 08.01.2018 Νικητές: Πέντε (5) Δώρο: 5 πίνακες με τίτλο «Pomegranate Tree Triptych» της ζωγράφου Βαρβάρας Γεροδήμου, έναν (1) για κάθε νικητή Με τη συμμετοχή σας συμφωνείτε στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.