Η Nissan αποκάλυψε το νέο GT-R για την Ιαπωνική αγορά, συμπεριλαμβανομένων δύο ειδικών εκδόσεων, του GT-R Premium edition T-spec και του GT-R NISMO Specialedition. Τα μοντέλα του 2024 σχεδιάζονται να βγουν στην αγορά την ερχόμενη άνοιξη και θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις Το GT-R συνεχίζει να ενισχύει την εικόνα του ως ένα premium σπορ αυτοκίνητο. Τα νέα μοντέλα αντιπροσωπεύουν το επόμενο επίπεδο ισορροπίας μεταξύ ταχύτητας και ποιότητας κύλισης.

Τα μοντέλα διαθέτουν βελτιωμένη αεροδυναμική και εκλεπτυσμένη ποιότητα κύλισης. Με ίδια ιπποδύναμη, ο θόρυβος και οι κραδασμοί έχουν μειωθεί και ο ήχος έχει ρυθμιστεί προσεκτικά, με γνώμονα την άνεση στην καμπίνα.

Το GT-R T-spec προσφέρει στιβαρό κράτημα, ενώ είναι πλέον εξοπλισμένο με ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση και carbon δισκόφρενα, προσφέροντας την απόλαυση μιας ομαλής κύλισης και υψηλής οδηγικής απόκρισης.

Το GT-R NISMO μεγιστοποιεί τη χρήση των αγωνιστικών τεχνολογιών. Με τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης, τη ρύθμιση της ανάρτησης και την προσθήκη ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης στην μπροστινή τελική μετάδοση κίνησης, αυτό είναι το GT-R με τις υψηλότερες επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί ποτέ. Τα αποκλειστικά καθίσματα με carbon πλάτη από την Recaro έχουν ανανεωθεί για να προσφέρουν αναβαθμισμένη ποιότητα οδήγησης και άνεση, όπου οδηγός και αυτοκίνητο γίνονται ένα ενιαίο σύνολο. Το GT-R NISMO Specialedition χρησιμοποιεί εξαρτήματα κινητήρα υψηλής ακρίβειας με απόλυτη προσήλωση στην ισορροπία βάρους, όπως δακτυλίους εμβόλων, μπιέλες, στροφαλοφόρο άξονα και καπό από ανθρακονήματα, αποκλειστικής χρήσης για την NISMO (με αεραγωγούς της NACA).