Το Nissan Ariya AWD είναι εξοπλισμένο με έναν καινοτόμο δίδυμο σύστημα κινητήρων με τεχνολογία e-4ORCE για πρόσθετη σιγουριά και υψηλού επιπέδου έλεγχο και χειρισμό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Βάζοντας το όχημα στην πίστα δοκιμών του Hokkaido στην Ιαπωνία, οι ειδικοί της μάρκας δοκίμασαν το Ariya e-4ORCE σε αντίξοες χειμερινές συνθήκες σε χιονισμένους, ολισθηρούς δρόμους, για να εξασφαλίσουν ότι προσφέρει μια εμπειρία απαλλαγμένη από στρες, για όλους τους επιβάτες. Στο πλαίσιο αυτών των αυστηρών δοκιμών, η ομάδα της Nissan παρακολουθεί τα πάντα, από την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την κατευθυντικότητα και τον έλεγχο στις στροφές, για να δοκιμάσει πλήρως την εμπειρία του οδηγού και την άνεση των επιβατών, προτού ο δυνητικός αγοραστής βρεθεί πίσω από το τιμόνι.

Το e-4ORCE προσφέρει ισχυρή και ελεγχόμενη κίνηση με αστραπιαία απόκριση και ομαλή επιτάχυνση, διασφαλίζοντας έλεγχο εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας, στο 1/10000ο του δευτερολέπτου. Εγγυάται την άνεση και την σταθερότητα του οδηγού και των επιβατών, ενώ προσφέρει ενθουσιασμό και συμπεριφορά που συναντώνται σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις περιπετειώδεις εξορμήσεις, αυτό το επαναστατικό σύστημα βελτιώνει κάθε διαδρομή, όντας σχεδιασμένο αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα κινητήρια σύνολα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber