Η Kosmocar διοργανώνει το Think Blue Challenge 2015, ένα διαγωνισμό οικονομικής οδήγησης που στόχο έχει την διάδοση της φιλοσοφίας Think Blue για οικονομική και βιώσιμη αυτοκίνηση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί το διάστημα 23 Μαΐου – 13 Ιουνίου σε όλους τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους VW στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς και στους εμπόρους VW σε Πάτρα, Τρίπολη, Πύργο, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καβάλα, Σέρρες και Κιλκίς.

Στους εμπόρους αυτούς, κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να οδηγεί ένα από τα μοντέλα VW που συμμετέχουν στην ενέργεια με στόχο τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε συγκεκριμένη διαδρομή.

Οι 2 πρώτες επιδόσεις των διαγωνιζόμενων σε κάθε έμπορο, θα προκριθούν αυτόματα στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου, για την ανάδειξη του έλληνα πρωταθλητή οικονομίας Think Blue Challenge 2015.

Ο πρωταθλητής θα κερδίσει ένα ταξίδι 2 ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα συμμετάσχει στα τέλη Νοεμβρίου στον παγκόσμιο διαγωνισμό Think Blue World Championship της VW για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή οικονομίας Think Blue.

Περισσότερες πληροφορίες για τν διαγωνισμό, θα βρείτε στο www.volkswagen.gr.