Το Concours d’ Elegance της ΦΙΛΠΑ, τα πιο σημαντικά καλλιστεία κλασικών αυτοκινήτων της Ελλάδας, θα λάβει χώρα φέτος, στις 17/10/21 στον χώρο του ΟΑΚΑ με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Περισσότερα από 100 μοναδικά, σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα εκτεθούν για να τα απολαύσουν οι επισκέπτες και για να διαγωνιστούν για την διάκριση. Ο χώρος του ΟΑΚΑ προσφέρεται μοναδικά για την εκδήλωση και υπόσχεται να αναδείξει τις ιστορικές «καλλονές» όπως τους αξίζει.

Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες θα παραταχτούν σύμφωνα με την κατηγορία συμμετοχής τους κάτω από την μοναδική, θολωτή κατασκευή της Αγοράς. Την εκδήλωση θα υποστηρίξουν μουσικά ακόμη μια φορά οι Jitterbugs που θα «ταξιδέψουν» τους επισκέπτες με ρυθμούς κλασσικού rock n’ roll.

ΦΙΛΠΑ- PHILPA



Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες θα κριθούν από επιτροπή ειδικών που θα αναδείξουν τους νικητές στις κατηγορίες που θα διαγωνιστούν. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί.

Στον χώρο θα λειτουργούν 3 σημεία εξυπηρέτησης Fast Food που θα καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών (Ωράριο 13.00 – 19.00).

Η αφίσα του Concours d’ Elegance ΦΙΛΠΑ 2021

To 17ο Concours d' Elegance ΦΙΛΠΑ 2021

Νίκος Τσάδαρης