Η Honda δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες από το αγωνιστικό Civic hatchback, το οποίο θα πάρει μέρος στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού (WTCC).

Η Honda είχε παρουσιάσει τον Δεκέμβριο 2013 το νέο αγωνιστικό Civic, με το οποίο η ιαπωνική φίρμα θα πάρει μέρος στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού, ενώ πρόσφατα «διέρρευσαν» στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες του εν λόγω αγωνιστικού σε κατάσταση δοκιμών στην ισπανική πίστα, Aragon.

Το αγωνιστικό και καμουφλαρισμένο μοντέλο φέρει ένα «φουσκωμένο» bodykit με μία τεράστια πίσω αεροτομή, η οποία διακρίνεται εύκολα από τις δύο φωτογραφίες, ενώ πατάει πάνω σε τεράστιους τροχούς με ελαστικά ειδικά για πίστα.

Η Honda θα αγωνιστεί με το Civic WTCC, το οποίο θα ανήκει στην ομάδα της Cαstrol Honda World Touring Car, ενώ σημειωτέον ότι εκεί θα λάβουν μέρος δύο αγωνιστικά οχήματα. Πίσω από το τιμόνι θα βρίσκονται οι Tiago Monteiro και Gabriele Tarquini. Επίσης, θα υπάρχουν και άλλα δύο αγωνιστικά –από άλλη ομάδα, την Zengo Motorsport – Civic με οδηγούς τους Norbert Michelisz και Mehdi Bennani.

Επιπροσθέτως, η Honda θα διαθέσει και το αγωνιστικό Civic Tourer για το βρετανικό πρωτάθλημα BTCC και θα αποτελεί το πρώτο stationwagon μοντέλο που θα αγωνιστεί από το 1994.

Πηγή: autotriti.gr