Δικαιωμένος θα νιώσει ο Φερνάντο Αλόνσο αν καταφέρει η Ferrari με τη βοήθεια του να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών.

Ο Ισπανός τόνισε πως αυτό θα είναι μια… ανταμοιβή για τον ίδιο, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν ότι η σκουντερία δεν έχει το δεύτερο πιο γρήγορο μονοθέσιο του πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο Αλόνσο πρόσθεσε πως δεν έχει χάσει τα κίνητρα του για το πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, παρά την υποτονική σεζόν που διανύει με τη Ferrari.

«Είναι πολύ δύσκολο. Είμαι δώδεκα χρόνια στο πρωτάθλημα της Formula 1 και ακόμη περισσότερα σε μικρότερες κατηγορίες και πάντα δίνω το 120% των δυνατοτήτων μου. Ακόμη, έχω την προσοχή πάνω μου και πολλές απαιτήσεις σε κάθε αγώνα, συνεπώς πρέπει να κάνω πάντα κάτι παραπάνω. Αυτό είναι που μου δίνει κίνητρο», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «στόχος πλέον είναι η δεύτερη θέση στους κατασκευαστές. Η δεύτερη θέση για μένα θα είναι μια δικαίωση, γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε το δεύτερο πιο γρήγορο μονοθέσιο».

Πηγή: sport-fm.gr