Κορυφαία Διάκριση για τον Πρόεδρο της Hyundai Motor

Είναι ο πρώτος Κορεάτης που εντάσσεται στο Automotive Hall of Fame


AUTO
18:54
11/02/2020
Κορυφαία Διάκριση για τον Πρόεδρο της Hyundai Motor
loading

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Hyundai Motor κ. Mong-Koo Chung εντάσσεται στο Automotive Hall of Fame, λαμβάνοντας την κορυφαία διάκριση του κλάδου, για το 2020. Ο κ. Chung είναι ο πρώτος Κορεάτης που βραβεύεται από το Automotive Hall of Fame, το οποίο ιδρύθηκε το 1939 και έχει τιμήσει περίπου 800 επιχειρησιακούς ηγέτες παγκοσμίως.

Η Τελετή Απονομής για το 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Detroit στο MGM Grand Ballroom στις 23 Ιουλίου 2020.

Ο οργανισμός τιμά κάθε χρόνο τους ανθρώπους που έχουν σε μεγάλο βαθμό συμβάλει στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας με ένα από τα εξής πέντε βραβεία : το Hall of Fame Induction, το Industry Leader, το Distinguised Service Citation, το Mobility Innovator και το Young Leadership & ExcellenceAward.

"Η ένταξη στο Automotive Hall of Fame αφορά αποκλειστικά σε άτομα που έχουν δημιουργήσει, διαμορφώσει και αλλάξει την αγορά αυτοκινήτου. Αυτά τα άτομα έχουν ξεπεράσει με ξεχωριστό τρόπο την εποχή τους - είναι υπεύθυνοι για τη βαθμιαία αλλαγή προς την καινοτομία, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τον αντίκτυπο στους καταναλωτές και το κοινό "δήλωσε η Πρόεδρος του Hall of Fame, κα Sarah Cook.

ΤοHall of Fame Induction αναγνωρίζεται ως το πιο διάσημο και τιμητικό βραβείο στον κλάδο. Μεταξύ των βραβευμένων κατασκευαστών περιλαμβάνονται: ο ιδρυτής της Ford Motor Company κ. Henry Ford, ο Αμερικανός εφευρέτης κ. Thomas Edison, ο ιδρυτής της Mercedes-Benz κ. KarlBenz, ο ιδρυτής της Honda Motor Company κ. Soichiro Honda και ο ιδρυτής της Toyota Motor Corporation κ. KiichiroToyoda.

Ο Πρόεδρος Chung έχει επίσης τιμηθεί στο Automotive Hall of Fame με το Distinguished Service Citation Award για το 2001. Σύμφωνα με το Automotive Hall of Fame, ο Πρόεδρος της Hyundai έχει πιστωθεί με την επιτυχία του Hyundai Motor Group. Η κληρονομιά του κ. Chung είναι ισοδύναμη με άλλων θρύλων της βιομηχανίας που ίδρυσαν και οδήγησαν εταιρείες αυτοκινήτων στην παγκόσμια ανάπτυξη και φήμη.

Υπό την ηγεσία του Προέδρου Chung, η Hyundai έγινε η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας και το Hyundai Motor Group η 5η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο.

Ως ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες στην Κορέα, ο κ. Chung υπήρξε πρωτοπόρος της ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας και της οικονομίας της χώρας του. Το Hyundai Group επεκτάθηκε γρήγορα για να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως. Οι προσπάθειες του Προέδρου επηρέασαν τις αλλαγές στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και στην κορεατική οικονομία.

Ο ίδιος έδωσε μεγάλη έμφαση στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας δημιουργώντας ένα τυποποιημένο σύστημα κατασκευής εργοστασίων, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα οπουδήποτε, ώστε να διασφαλιστεί υψηλή ποιότητα παραγωγής και παράλληλα δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης παγκοσμίως για την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει