Η Hyundai μεγαλώνει σε παγκόσμιο επίπεδο και θα είναι στους μεγάλους παίκτες τα επόμενα χρόνια. Μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης είναι οι γενναίες χορηγίες σε events παγκόσμιας ακτινοβολίας όπως Ολυμπιακοί Αγώνες, Mundial ποδοσφαίρου κλπ.

Παράλληλα, προϊοντικά ετοιμάζεται μία ακόμη έκπληξη η οποία αφορά το λανσάρισμα μίας νέας εταιρείας για την Ευρώπη, υπό νέο λογότυπο, που θα προωθεί σπορ μοντέλα. Θα γίνει δηλαδή κάτι αντίστοιχο με την Nismo για τη Nissan.

Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν από την δημιουργία μόνιμου κέντρου δοκιμών στην πίστα του Nurburgring όπου σε σταθερή βάση θα εξελίσσονται οι σπορ εκδόσεις όλης της γκάμας.

Το πρώτο δείγμα αυτής της νέας μάρκας θα είναι μια τροποποιημένη έκδοση του i20 και θα συνοδεύσει την επάνοδο της Hyundai στο θεσμό του WRC.

Σειρά θα πάρουν μοντέλα άγνωστα για την ελληνική αγορά όπως το Veloster και το Genesis Coupe, όμως η γρήγορη έκδοση του Elantra ίσως κάποτε βρεθεί στα στέκια των γρήγορων.

Πηγή: gocar.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.