Εκεί που δεν θα περίμενε κανείς να δει τον Άρνι μέσα σε σούπερ μίνι, δεν θα φανταζόμασταν ωστόσο ποτέ ότι θα κυκλοφορούσε με το «τέρας»!

Ξέραμε ότι ο «Terminator» δεν προτιμά τα μικρά, αυτός όμως έκανε την απόλυτη διαφορά και επέλεξε το θηριώδες Mercedes Unimog U 4000/U 5000 για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Το monster truck των 250.000 δολαρίων εθεάθη στη Σάντα Μόνικα, με τον πανευτυχή πρώην γερουσιαστή να καμαρώνει για το απόκτημά του που στέλνει αδιάβαστο τον ανταγωνισμό στους δρόμους.

Πριν φύγει βέβαια, πρόλαβε να δει την πληθωρική -και εξόχως εκδηλωτική- κυρία να κρέμεται από το φορτηγό του, το Mercedes-Benz Merex (UNIMOG), το οποίο είναι και η αγαπημένη επιλογή του γερμανικού στρατού.

Για τις ανάγκες των δρόμων του Λος Άντζελες, το ασημί «θηρίο» τροποποιήθηκε καταλλήλως από τον γερμανικό οίκο Mertec για να παραδοθεί ασφαλές στα χέρια του Άρνι.

Και βέβαια πριν αποχωρήσει, πρόλαβαν κάποιοι να του σφίξουν γερά το χέρι, αν και οι λόγοι ελέγχονται αν επρόκειτο για συγχαρητήρια για το φορτηγό ή αν απλώς χάρηκαν που τον είδαν…