Το νέο Juke… παίζει μπάλα στο UEFA Champions League

Το μοντέλο της Nissan μεταφέρει το τρόπαιο σε τέσσερις πόλεις


AUTO
12:06
22/10/2019
Το νέο Juke… παίζει μπάλα στο UEFA Champions League
loading

To UEFA Champions League Trophy Tour με το νέο Nissan Juke πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στη Λειψία της Γερμανίας, σηματοδοτώντας ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι σε τέσσερις πόλεις.

Το νέο Juke θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του ταξιδιού, καθώς η μάρκα διανύει την έκτη σεζόν της ως χορηγός του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια νέα και καινοτόμο περιοδεία του τροπαίου του  UEFA Champions League, σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη.

Σε κάθε πόλη που θα πραγματοποιηθεί αυτή η περιοδεία, θα φιλοξενηθεί το πρωτότυπο Nissan Football Lab, όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να γνωρίσουν το Coupé Crossover Juke, μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία που προβάλλει το δυναμικό του σχεδιασμό και τη νέα τεχνολογία.

Ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA, δήλωσε: «Το Trophy Tour του UEFA Champions League είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς, σε ολόκληρη την Ευρώπη, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη Nissan στο τιμόνι, επιδεικνύοντας  τρομερή καινοτομία και παρέχοντας υψηλά επίπεδα ενθουσιασμού στους φίλους του ποδοσφαίρου».

Η περιοδεία ξεκίνησε στη Λειψία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα συνεχίζει στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας MD4, ενώ τελευταίος σταθμός θα αποτελέσει το Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της Φάσης των Ομίλων.

Στο επίκεντρο της  περιοδείας θα βρίσκεται  το ύψους  73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.

Η περιοδεία του UEFA Champions League Trophy θα επισκεφθεί επίσης έναν επιλεγμένο αριθμό εκθέσεων της μάρκας σε ολόκληρη την Ευρώπη,  κατά μήκος των διάφορων διαδρομών, προσφέροντας  σε ακόμα περισσότερους φίλους του UEFA Champions League, μια ασυναγώνιστη εμπειρία από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει