Νίκη του Abarth 124 Rally στον αγώνα της Τσεχίας για το ERC2

Δεύτερη συνεχόμενη και συνολικά τρίτη στη χρονιά επιτυχία


AUTO
13:05
20/08/2019
Νίκη του Abarth 124 Rally στον αγώνα της Τσεχίας για το ERC2
loading

Δεύτερη συνεχόμενη και συνολικά τρίτη στη χρονιά επιτυχία για το Abarth 124 Rally στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2, με το ιταλικό πλήρωμα των Andrea Nucita - Bernardo Di Caro να κατακτούν τη νίκη στο Barum Rally Zlin, στην Τσεχία.

Με αυτήν τη πρωτιά οι Ιταλοί βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του ERC2, έχοντας πλέον μία διαφορά μόλις 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Juan Carlos Alonso.

Οι γρήγορες ειδικές επέτρεψαν στο Abarth 124 Rally να δείξει τη δυναμική του, κυριαρχώντας στην κατηγορία μπροστά από αγωνιστικά με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Στο Abarth Rally Cup, η νίκη του Nucita μεγάλωσε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον Polonski. Πλέον, υπολείπεται μόλις ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί το Abarth Rally Cup 2019, το Ράλι Ουγγαρίας στις 8-10 Νοεμβρίου.

Το Abarth 124 Rally επιστρέφει στη δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τους Ιταλούς Enrico Brazzoli - Manuel Fenoli να αγωνίζονται στο Ράλι Γερμανίας, αγώνα του WRC και του FIA R GT Cup. Ο Brazzoli βρίσκεται στην κορυφή του κυπέλου R GT και έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο μετά από αυτό τον αγώνα.

Βαθμολογία του Abarth Rally Cup:

  1. Nucita - Ferrara (ITA) - 102 βαθμοί
  2. Polonski - Sitek (POL) - 94 βαθμοί
  3. Monarri - Chamorro (SPA) - 25 βαθμοί
  4. Garcia Perez - Diaz Negrin (SPA) και Melegari-Bonato (ITA) - 18 βαθμοί
  5. Nitišs- Kulšs (LVA) - 12 βαθμοί

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει