Το 3ΜΧ στην Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό Κινέζικο όχημα


AUTO
19:06
01/08/2019
Το 3ΜΧ στην Έκθεση Θεσσαλονίκης
1
loading

Καινοτομία κορυφής στην κατηγορία των «πράσινων» οχημάτων αποτελεί το 3MX, το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τη Shandong Wuzheng Hellas.

Η εταιρεία είναι θυγατρική της Wuzheng Group, ενός ομίλου με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή & διανομή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Στόχος της ίδρυσής της στην Ελλάδα είναι να προωθεί, με ορμητήριο τη χώρα μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το 3MX είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών, το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού οχήματος και είναι κατάλληλο για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Στόχος του είναι να ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αναγκών, με έμφαση στην οικονομία, την πολυχρηστικότητα και την ασφάλεια και, φυσικά, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και μηδενικά επίπεδα θορύβου. Με ωφέλιμο φορτίο 1000 kg, το 3ΜΧ έχει αυτονομία έως και 100 χλμ., με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του (έως 145 χλμ. άνευ φορτίου).

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του αποτελεί προϊόν έρευνας και συνεργασίας Ευρωπαίων και Κινέζων μηχανικών, με κεντρικά σημεία την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και την αξιοποίηση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας. Σημείο αιχμής, ένα μοναδικό σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης του εμπρόσθιου τροχού (Swingram), που αποσβένει τους κραδασμούς. Επιπλέον, το ύψος του από το έδαφος εξασφαλίζει στο 3ΜΧ υψηλές επιδόσεις ακόμη και στα πιο «άγρια» εδάφη των αγροτικών περιοχών, ενώ η κατανάλωσή του είναι μόλις 11 kWh/100χλμ.

Το νέο όχημα προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του αμαξώματος ώστε να ανταποκρίνεται με απόλυτη αξιοπιστία στις υψηλές απαιτήσεις των κλάδων της αγροτικής παραγωγής, των κατασκευών και των logistics, καθώς και σε ειδικές εργασίες, όπως ως υδροφόρο, πυροσβεστικό, γερανός, απορριμματοφόρο κ.α.

Στο περίπτερο της Wuzheng Hellas, στη ΔΕΘ, θα βρίσκονται εκπρόσωποί της, στη διάθεση όλων όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν από κοντά για τις δυνατότητες του οχήματος, το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, αλλά και τις προϋποθέσεις συνεργασίας τους με το δυναμικό δίκτυο της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στην δ/νση: www.3mx.com και, συγκεκριμένα, στο https://3mx.com/thessaloniki-international-fair-book-a-meeting/.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Σε μια πενταετία, η πλειοψηφία των κινέζικων εργοστασίων θα παράγει αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα. Με την αυστηρή νομοθεσία τους που προβλέπει 10% ηλεκτρικά φέτος και αύξηση του ποσοστού κάθε χρόνο μέχρι να πάει στο 100% το 2030, δεν ξέρω ποιες δυτικές εταιρίες είναι έτοιμες να παράγουν σε τέτοιους αριθμούς ηλεκτρικά ώστε να συνεχίσουν να πουλάνε στην Κίνα που είναι η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη. Αντίθετα, οι Κινέζοι έχουν όλες τις άλλες αγορές στο χέρι τους πια. Ειδικά που από τη στιγμή που πολλές χώρες, ειδικά αυτές που δεν έχουν αυτοκινητοβιομηχανίες (τυχαίο?), βάζουν σαν ορόσημο το 2030 για το τέλος στις πωλήσεις των θερμικών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει