Η Kia Motors σημείωσε τις μεγαλύτερες ταξινομήσεις εξαμήνου στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA).

Ο όγκος των ευρωπαϊκών πωλήσεων της μάρκας αυξήθηκε κατά 1,6% (268.305 μονάδες ) σε σχέση με το περσινό πρώτο εξάμηνο ενώ την ίδια περίοδο αυξήθηκε και το μερίδιο αγοράς της Kia, από το 3,0% στο 3,2%.

Ο Emilio Herrera, στέλεχος της Kia Europe, σχολίασε σχετικά: «Μια σειρά από νέα και εξελιγμένα μοντέλα, μας οδήγησαν σε νέα ύψη πωλήσεων το 2019, δείχνοντας ότι η στρατηγική μας για την ανάπτυξη προϊόντων και δραστηριοτήτων λειτουργεί στη σωστή κατεύθυνση.

Τώρα προσφέρουμε περισσότερες επιλογές σε πιο πολλές κατηγορίες από οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστή, κάτι που επιτεύχθηκε με την άφιξη της εκτεταμένης οικογένειας μοντέλων Ceed και μιας σειράς υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων καθώς και εκδόσεων υψηλής απόδοσης.

Οι πελάτες μας θα έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2019, χάρη στην άφιξη του νέου Kia XCeed urban crossover και των νέων υβριδικών και plug-in υβριδικών μοντέλων».

Νίκος Τσάδαρης