Στη συνεργασία του με τον Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes τόνισε πως οι δύο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι στόχος τους είναι ο ένας να κερδίσει τον άλλο στο πλαίσιο της διεκδίκησης του παγκόσμιου τίτλου της Φόρμουλα 1.

Ακόμη, ο Ρόσμπεργκ δήλωσε πως η ομάδα έχει ακόμη αρκετή δουλειά να κάνει ώστε να φτάσουν τους μκορυφαίους.

«Τα πηγαίνουμε καλά. Για μένα αποτελεί μεγάλη πρόκληση, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους. Περάσαμε δύο χρόνια ως ομόσταβλοι στα καρτ και είχαμε γίνει καλοί φίλοι. Ωστόσο, είμαστε και μεγάλοι αντίπαλοι. Η φιλοδοξία της ομάδας είναι να κερδίζουμε και πρέπει να το κάνουμε. Το σλόγκαν της ομάδας είναι “Ή όλα ή τίποτα”. Ακόμη έχουμε δουλειά μπροστά μας, δεν είμαστε κοντά στους κορυφαίους, αλλά έχουμε κάνει πολλά βήματα προς τα μπροστά», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μίκαελ Σουμάχερ.

«Δεν ήξερα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα με τον Μίκαελ. Ξαφνικά βρέθηκα να οδηγώ δίπλα στον καλύτερο πιλότο. Τελικά αποδείχτηκε μία πολύ καλή εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τον ανταγωνιστώ τα τρία προηγούμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Πηγή: sport-fm