Ανάκληση αυτοκινήτων Honda για έλεγχο αερόσακου

Πρόκειται για τα μοντέλα Accord, Jazz, Jazz Hybrid, Insigth και CR-V


AUTO
13:16
08/02/2019
Ανάκληση αυτοκινήτων Honda για έλεγχο αερόσακου
2
loading

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε  ότι, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Honda.

Η ανάκληση αφορά σε 1338 οχήματατύπων: Accord με κωδικό μοντέλου CU1 και έτος  κατασκευής  2011,  Jazz  με  κωδικό  μοντέλου  GE6,  GG2,GG3  και  GG6  και  έτος κατασκευής 2011-2015, Jazz Hybrid με κωδικό μοντέλου GP1 και έτος κατασκευής 2012-2013, Insigth με κωδικό μοντέλου ZE2 και έτος κατασκευής 2011 και CR-V με κωδικό μοντέλου RE5 και έτος κατασκευής 2011.

Σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου  συνοδηγού, στην περίπτωση μόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήματος, να παράξει μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την κανονική, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει  την ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του συνοδηγού. Η λειτουργία των υπόλοιπων αερόσακων παραμένει ανεπηρέαστη.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής αμέσως μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για την αντικατάσταση του αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας  Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ. στο τηλέφωνο 210 3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]s.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar spk

    τωρα που πηρες honda το κεφαλη βροντα.

    1. avatar Giorgis

      Τους αερόσακους τους παίρνουν όλοι από τον ίδιο προμηθευτή και όλοι κάνουν ανακλήσεις για αερόσακους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει