Η Ford τερμάτισε πρώτη στο «ράλι» των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, στην Ελλάδα για το 2018.

Μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, στην περίπτωση της Ford, όμως, έρχονται να αποδείξουν με τον πιο πειστικό τρόπο την δυναμική της μάρκας στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της στο συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς αυτοκινήτου.

Από το Fiesta Van και το Transit Courier, έως το δημοφιλές Ranger, η μάρκα προσφέρει προτάσεις εξυπηρετούν τον σύγχρονο Έλληνα επαγγελματία, προσφέροντάς του συγχρόνως χαρακτηριστικά ασφάλειας, άνεσης και αξιοπιστίας.

Για το 2018, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Ford απέσπασε την πρώτη θέση, ακριβώς όπως συνέβη το 2016 και 2017, κατακτώντας μερίδιο που έφτασε στο 19,0 % (1 στα 5 επαγγελματικά οχήματα που πουλήθηκαν το 2018).

Το μοντέλο που συνέβαλε περισσότερο στην επιτυχία αυτή, ήταν το Ranger, το οποίο πραγματοποίησε αύξηση που έφτασε το 15% στην κατηγορία των Pick Up.

Νο1 και στην Ευρώπη

Το 2018 ήταν μια χρονιά σημαντικών επιτυχιών για την Ford στην κατηγορία των Επαγγελματικών Οχημάτων και στην Ευρώπη, όπου η μάρκα κατέγραψε την καλύτερη εμπορική της επίδοση εδώ και 25 χρόνια!

Με 380.900 πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων το 2018, η αμερικάνικη φίρμα σημείωσε ένα νέο ρεκόρ στην Ευρώπη αυξάνοντας τις ταξινομήσεις της και στη συγκεκριμένη κλάση κατά 8,1 %, καταγράφοντας άνοδο (σε σχέση με το 2017), για να φτάσει στο 14,1 %.