Οι ειδικοί στον χώρο του aftermarket performance ειδικά για supercars, οι μάγοι της Novitech, έπιασαν στα χέρια τους το μοναδικό GT της Ferrari και έπαιξαν λιγάκι.

Όλες οι μετατροπές στο εξωτερικό της διαβολεμένα γρήγορης 812 Superfast είναι από ανθρακόνημα, ελαχιστοποιώντας κάθε έξτρα βάρος.

Η 812 «κάθισε» περισσότερο από 3 εκατοστά στον δρόμο, μιας και μιλάμε όμως για πραγματικές συνθήκες πόλης, η Novitech φρόντισε να περιλάβει ακόμα και υδραυλική ανύψωση για να προστατεύεται από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Η 812 δέχτηκε το επαναστατικό άγγιγμα της Novitech και μεταμορφώθηκε τόσο εξωτερικά όσο και κάτω από το καπό της. Ακόμα και νέα ελαστικά απέκτησε, σε συνεργασία με τη Vossen, αλλά και εξατμίσεις από ανοξείδωτο ατσάλι και ανασχεδιασμένες αναρτήσεις, ανεβάζοντας τη συνολική ιπποδύναμη ενός από τα καλύτερα GT που βγήκαν ποτέ από το Μαρανέλο.

Το πακέτο της Novitech για την 812 επικεντρώθηκε τόσο στις επιδόσεις όσο και την πρόσφυση, όντας μια ολοκληρωμένη αεροδυναμική πρόταση για το άγριο αυτό θηρίο…