Έξαλλος ήταν ο Ολλανδός οδηγός της Formula 1 Μαξ Φερστάπεν με τον Γάλλο συνάδελφό του Εστεμπάν Οκόν μετά τη λήξη του γκραν πρι της Βραζιλίας.

Αιτία ήταν η σύγκρουση που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο οποίος κόστισε στον Ολλανδό οδηγό της Red Bull την πρώτη θέση την οποία κατέκτησε ο Λούις Χάμιλτον.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες από το χώρο ζύγισης των οδηγών μετά το τέλος του αγώνα, φαίνεται ο Φερστάπεν εμφανώς εκνευρισμένος να σπρώχνει τρεις φορές τον Οκόν.

Ο καβγάς σταμάτησε χάρη στην παρέμβαση των αξιωματούχων της FIA με τους αγωνοδίκες του GP Βραζιλίας να καλούν στη συνέχεια τους οδηγούς για να δώσουν εξηγήσεις.

Αργότερα ρωτήθηκε σχετικά ο Χάμιλτον από τους δημοσιογράφους δίχως να είναι μπροστά ο Φερστάπεν και ανέφερε σχετικά: «Είδα τι έγινε. Έγινε μπροστά μου. Δεν έγινε όπως τα λέτε… και δεν μου προκάλεσε καμιά έκπληξη. Τους είδα να μονομαχούν μόνο που μονομαχούσαν για διαφορετικές θέσεις. Ήταν ανούσιο. Εγώ θα το είχα αντιμετωπίσει εντελώς διαφορετικά. Ευτυχώς ο Μαξ ήταν σε θέση να συνεχίσει δυνατά και να με πιέσει στο τέλος και ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Κατά την γνώμη μου ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Ο Μαξ είναι ένας τύπος που πέφτει στη φωτιά να πάρει ότι μπορεί και που-και-που, δεν του βγαίνει και δαγκώνει ή δαγκώνεται. Αλλά είμαι πραγματικά περήφανος γι αυτή τη νίκη και δεν με νοιάζει για κανέναν άλλον…»