Νέα στοιχεία για το Fiat 500X

Στην παραγωγή μέσα στον επόμενο χρόνο


AUTO
7:57
13/08/2012
Νέα στοιχεία για το Fiat 500X
loading

Η γκάμα του Fiat 500 αναμένεται σύντομα να μεγαλώσει με την προσθήκη ενός τέταρτου μέλους, του μικρού SUV 500Χ που προορίζεται να σταθεί απέναντι στο Mini Countryman.

Το μικρό αυτό SUV της οικογένειας του 500 θα διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ιδιαίτερο σχεδιασμό που θα τονίζει τον off road χαρακτήρα του, καθώς και ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, για όσους σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν σε πιο δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές και δεν αρκούνται στην κίνηση εμπρός.

Το Fiat 500X, όπως και το 500L, θα βασίζεται σε μία πεπλατυσμένη έκδοση του πατώματος του Punto. Αυτό σημαίνει πως θα έχει μήκος γύρω στα 4,2 μέτρα και δυνατότητα μετακίνησης έως και 5 επιβατών.

Η συνολική χωρητικότητα του πορτ μπάγκαζ υπολογίζεται ελαφρά πάνω από τα 400 λίτρα, πιθανότατα λίγο μικρότερη για τις τετρακίνητες εκδόσεις.

Κάτω από το καπό θα φέρει τα ίδια μηχανικά σύνολα με το εικονιζόμενο 500L. Αυτό σημαίνει ότι η βασική έκδοση θα εξοπλίζεται με τον κλασικό 1,4 κινητήρα των 95 ίππων, ενώ θα διατίθεται και με το νέο δικύλινδρο σύνολο TwinAir του 1,0 λίτρου και 105 ίππων.

Βαρύτητα θα δοθεί και στα Multijet πετρελαιοκίνητα σύνολα, που θα κληθούν να συμπληρώσουν τη γκάμα.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Fiat 500X, σε μορφή πρωτοτύπου, θα πραγματοποιηθεί τελικά στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

Αυτή, λογικά, δεν θα διαφέρει πολύ από την τελική μορφή του μοντέλου, που αναμένεται να περάσει στην παραγωγή εντός του επόμενου έτους.

Πηγή: autotriti.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει