Έχεις πάθος με το αυτοκίνητο. Το ξέρουμε. Για αυτό και η ασφάλισή του είναι για σένα σοβαρή υπόθεση. Τώρα, με την Anytime Online της Interamerican η ασφάλιση του οχήματός σου γίνεται υπόθεση 5 λεπτών, με μια νέα υπηρεσία-έκπληξη: από σήμερα, μπορείς να παραλάβεις και να εκτυπώσεις το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου ή της μηχανής στον υπολογιστή σου!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια διεύθυνση email και να ακολουθήσεις 4 απλά βήματα:

Βήμα 1: Μπαίνεις στο www.anytimeonline.gr δηλώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου και υπολογίζεις τα ασφάλιστρά σου.

Βήμα 2: Επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης που σου ταιριάζει και καταχωρείς τα στοιχεία σου.

Βήμα 3: Εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου και αγοράζεις την ασφάλειά σου.

Βήμα 4: Παραλαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο email σου, το εκτυπώνεις… κι έφυγες! Δεν έχεις εκτυπωτή; Η Anytime Online στον κάνει δώρο με κάθε νέα ασφάλιση.

Η νέα υπηρεσία Anytime παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου. Ήδη, η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156 ευρώ), ιδίως στις κατηγορίες αυτοκινήτων μέχρι 1.800 cc και Οδική Βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.

Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας).

Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο site www.anytimeonline.gr

Μπες και διαπίστωσε πως η νέα εποχή στην ασφάλιση οχήματος είναι ήδη εδώ. Επιπλέον, για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα της Anytime Online στο Facebook