Ο Όμιλος Σφακιανάκη παρουσίασε με τη νέα του εταιρική ταυτότητα, η οποία σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο μίας μακροχρόνιας πορείας.

Με παρουσία άνω των 65 χρόνων στην ελληνική αγορά και δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης, έχοντας την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων, υπηρεσίες μακροχρόνιας και βραχυχρόνιας μίσθωσης, ασφαλιστικές υπηρεσίες, βαρέα οχήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό, ταχυμεταφορές και προϊόντα τεχνολογίας, προσφέρει  ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σήμερα σε 14 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 1.500 υπαλλήλους.

Η νέα οπτική ταυτότητα του Ομίλου εμπνέεται από τη διαχρονική πορεία της εταιρείας, εκφράζοντας παράλληλα το όραμα της για το μέλλον. Το νέο λογότυπο είναι εμπνευσμένο από το αρχικό γράμμα της επωνυμίας Σφακιανάκη και αποτυπώνει τη διαδρομή του Ομίλου, σαν μια σφραγίδα εμπιστοσύνης.

Tα θεμελιώδη στοιχεία της νέας εταιρικής ταυτότητας υπογράφει το motto: ‘’Passion for Motion’’, το οποίο εκφράζει απόλυτα το DNA του Ομίλου για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία.