Η βασίλισσα της ομορφιάς από τη Βενεζουέλα, Ariana Viera, έχασε τη ζωή της μετά τον τραυματισμό της σε ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στη Φλόριντα τον περασμένο μήνα. Ήταν 26 ετών. Η Viera φέρεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι στις 13 Ιουλίου πριν συγκρουστεί με φορτηγό στη Lake Nona του Ορλάντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο θάνατός της έρχεται δύο μήνες μετά την ανάρτηση ενός ανατριχιαστικού βίντεο για την κηδεία της, σύμφωνα με τη New York Post.

Αν και δεν έχουν αναφερθεί τα επίσημα αίτια του δυστυχήματος, η μητέρα της Viera an;efere ότι η κόρη της υπέφερε από κόπωση και αποκοιμήθηκε πίσω από το τιμόνι.

«Το κορίτσι μου αποκοιμήθηκε. Ήταν κουρασμένη», δήλωσε η Vivian Ochoa σε συνέντευξή της στο Telemundo31. «Την επανέφεραν, αλλά όταν επρόκειτο να τη μεταφέρουν στην εντατική, εκείνη έμεινε εκεί», πρόσθεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή μετά την επαναφορά της.

«Βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους», εξήγησε η Ochoa. «Θα σταματούσε τα πάντα για να σε βοηθήσει ή να σε ακούσει. Ήταν πάντα εκεί για τους φίλους της, τα αδέρφια της, τη μητέρα της».

Το μοντέλο εργαζόταν επίσης στο χώρο του real estate και διατηρούσε την υπηρεσία καθαρισμού Full House Cleaning Service, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram.

Ο πατέρας της Viera, ο οποίος ζει στο Περού, φέρεται να έκανε αίτηση για ανθρωπιστική βίζα για να παραστεί στην κηδεία της κόρης του, αλλά δεν εγκρίθηκε παρά μόνο την επομένη της τελετής.

Τον Μάιο, η Viera δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο Instagram που αναφερόταν στη μελλοντική της κηδεία. «Καταγράφω τον εαυτό μου για τη μελλοντική μου κηδεία, επειδή πάντα εγώ είμαι αυτή που τραβάει τα βίντεο, κανείς δεν τα τραβάει από εμένα», έγραφε στη λεζάντα ενός βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα με την ίδια να προσποιείται ότι την τραβούν σε διάφορες στιγμές όπως το να ξυπνά, το να πίνει νερό και απλά να τριγυρνάει στο σπίτι.


Το βίντεο είναι μέρος ενός τρεντ, όπου άνθρωποι κάνουν μοντάζ με τον εαυτό τους να δείχνει ωραίος και να προσποιούνται ότι κάποιος τους τραβάει κρυφά βίντεο για να διακωμωδήσουν ταινίες ή ντοκιμαντέρ.

Η καλλονή επρόκειτο να εκπροσωπήσει την πατρίδα της, τη Βενεζουέλα, στον διαγωνισμό Miss Latin America of the World 2023 στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Οκτώβριο.