O επικεφαλής και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει πάρει «ζεστά» τον αγώνα με τον ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μάσκ και φαίνεται να συνεχίζει, με εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις στις πολεμικές τέχνες. Μάλιστα, ο Ζούκερμπεργκ έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για νίκη στους καλύτερους. Υπενθυμίζεται πριν ένα μήνα ο Έλον Μασκ προκάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook να παλέψει μαζί του σε κλουβί, με τον Ζούκερμπεργκ να αποδέχεται την πρόκληση ζητώντας του την τοποθεσία της συνάντησης.

Τελικά ο μεγάλος αγώνας συμφώνησαν να λάβει μέρος στο «Octagon» του Λας Βέγκας, έναν χώρο που φιλοξενεί αγώνες του UFC.

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram χθες, Τρίτη, ο δύο φορές πρωταθλητής μεσαίων βαρών του UFC Ίσραελ Αντεσάνια δείχνει τον Ζούκερμπεργκ, μαζί με τον Αντεσάνια και τον επίσης πρωταθλητή του UFC Άλεξ Βολκανόβσκι, να προπονούνται σε ένα γυμναστήριο στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα.

«Δεν υπάρχει κάτι ψεύτικο με τον Μαρκ», σχολίασε ο Αντεσάνια στη λεζάντα της ανάρτησης. «Αυτό είναι σοβαρή δουλειά!!!». Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook σχολίασε τη φωτογραφία, αναφέροντας: «Είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί σας παιδιά!».