Μετά την προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη και τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, ο Έντι Ράμα μπορεί να δεσμεύτηκε πως δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες, φαίνεται όμως πως η ένταση στην Χειμάρρα κλιμακώνεται.

Την Τετάρτη, πολεοδομία, στρατός και αστυνομία της Αλβανίας βρέθηκαν μπροστά στο σπίτι ομογενούς υποστηρικτή του Φρέντι Μπελέρη, το οποίο και ξεκίνησαν να κατεδαφίζουν.

«Δεν μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη»

Μιλώντας στο LIVE News του MEGA, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο χωριό Δρυμάδες Χειμάρρας, τόνισε ότι το κτίσμα είναι νόμιμο με όλες τις απαραίτητες άδειες. «Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη» σημείωσε ο ίδιος.

Ο ιδιοκτήτης, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, σημείωσε ακόμη «Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία». Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε νικητής και δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.

«Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία».