Όπως μετέδωσε το στο δελτίο του OPEN η Μαρία Ζαχαράκη η Μεράλ Ακσενέρ έπαθε νευρικό κλονισμό κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ φέρεται να χαστούκισε αξιωματούχο του κόμματος της συμμαχίας των έξι εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα αποτελέσματα που βγάζουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρώτο.

Συγκεκριμένα όπως είπε η δημοσιογράφος του Open η φιλοκυβερνητική Yeni Safak ισχυρίζεται πως η βασική εταίρος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Μεράλ Ακσενέρ, φέρεται να έπαθε… νευρικό κλονισμό στα γραφεία του κόμματος όταν διαπίστωσε πως η νίκη στις προεδρικές εκλογές δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

«Δεν σας είπα ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε;», φέρεται να διερωτήθηκε. Σύμφωνα δε με το ίδιο μέσο, η Ακσενέρ φέρεται να χαστούκισε έναν αξιωματούχο του κόμματός της.

Όπως έγινε γνωστό, οι εικόνες των στιγμών της κρίσης καταγράφηκαν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο από πρακτορείο ειδήσεων, αλλά οι εικόνες διαγράφηκαν μετά από έντονη επιμονή των μελών του κόμματος. Αναφέρθηκε ότι μετά τα γεγονότα στάλθηκε μεγάλος αριθμός αστυνομικών ομάδων στο σημείο και επικράτησε σύγχυση.