Νέες φουρτούνες φαίνεται πως έρχονται για το ζεύγος Χάρι – Μέγκαν. Αυτές τις μέρες, όλο και πιο πολύ φουντώνουν οι φήμες στη Βρετανία πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «χωρίζουν και ζουν ξεχωριστές ζωές», όπως ανέφερε μια ειδικός σε ζητήματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η Celia Walden, βρετανίδα δημοσιογράφος, δήλωσε στο GB News ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες. Πρόσθεσε ότι τα δημόσια καθήκοντα του ζευγαριού έχουν ως αποτέλεσμα να ζουν «ελαφρώς χωριστά».

Η Walden ανέφερε πως «η Μέγκαν θέλει η προσοχή να είναι σταθερά στραμμένη πάνω της, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα η προσοχή. Νομίζω, επίσης, ότι υπάρχουν ήδη ψίθυροι για την ιδέα ότι ο Χάρι και εκείνη φαίνεται να απομακρύνονται λίγο ο ένας από τον άλλο, όσον αφορά τις ατζέντες τους».

«Και οι δύο ζουν κατά κάποιο τρόπο ελαφρώς ξεχωριστές ζωές όσον αφορά τα δημόσια καθήκοντά τους αυτή τη στιγμή. Και υποθέτω ότι αυτό είναι δύσκολο γι’ αυτήν, επειδή χρειάζεται να είναι στο προσκήνιο το θέμα του ζευγαριού».

Το ραντεβού τους που πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς, ο Χάρι και η Μέγκαν βρήκαν χρόνο για ένα δημόσιο ραντεβού τη Δευτέρα. Το ζευγάρι παρακολούθησε τους Λος Άντζελες Λέικερς να νικούν τους Μέμφις Γκρίζλις στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ.

Σε μια αμήχανη στιγμή για το ζευγάρι, η Μέγκαν φάνηκε να μην θέλει ένα φιλί από τον Χάρι, καθώς ο Δούκας του Σάσεξ έσκυψε να την φιλήσει, όταν τους έδειχνε η μεγάλη οθόνη σε έναν αγώνα μπάσκετ στο Λος Άντζελες. Η δούκισσα του Σάσεξ ξέσπασε σε γέλια όταν ο πρίγκιπας Χάρι κινήθηκε προς το μέρος της και ο δούκας έβγαλε μια αστεία έκφραση προσώπου λίγο αργότερα. Χιλιάδες χειροκροτούσαν και επευφημούσαν, ενθαρρύνοντάς τους να φιληθούν, αλλά η Μέγκαν αρκέστηκε απλώς στο να πιάσει το χέρι του συζύγου της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν. Η δούκισσα του Σάσεξ θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα μικρά παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Το παλάτι ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην τελετή στέψης στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στις 6 Μαΐου. Η δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ».