Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση τεμαχισμού της 28χρονης influencer Abby Choi στο Χονγκ Κονγκ. Πριν λίγες μέρες οι Αρχές βρήκαν στο σπίτι του πρώην πεθερού της τα πόδια της μέσα σε ψυγείο και χθες βρέθηκε το κεφάλι της μέσα σε μία κατσαρόλα. Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου οι δράστες είχαν βράσει το κεφάλι της άτυχης κοπέλας και το μόνο που είχε απομείνει ήταν το κρανίο της. Χθες (27/2) απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε τέσσερα άτομα για τη δολοφονία της, μεταξύ των οποίων ο πρώην άντρας της, ο πεθερός της και ο γαμπρός της.

Ο πρώην σύζυγος του μοντέλου Alex Kwong κατηγορήθηκε για φόνο, μαζί με τον αδελφό και τον πατέρα του, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο TVB. Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τους υπόνομους γύρω από το σπίτι που βρέθηκαν τα μέλη της κοπέλας προκειμένου να βρουν και άλλα μέρη του σώματός της.

Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση της Choi, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε στο ψηφιακό εξώφυλλο του περιοδικού μόδας L’Officiel Monaco, η Αστυνομία βρήκε δύο γυναικεία πόδια σε ένα ψυγείο και δύο κατσαρόλες που περιείχαν ανθρώπινο ιστό. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν επίσης ένας κόφτης και ένα ηλεκτρικό πριόνι. Στο κρανίο της Choi βρέθηκε μια μεγάλη τρύπα, η οποία προκλήθηκε από κάποιο σκληρό αντικείμενο.

«Όταν βρήκαμε τις δύο κατσαρόλες με τη σούπα στον τόπο του εγκλήματος, η μία από τις κατσαρόλες ήταν σχεδόν γεμάτη και καλυμμένη με παχύ λίπος, μερικά πράσινα ραπανάκια, καρότα και κρέας που πιστεύεται ότι ήταν ανθρώπινη σάρκα» δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Alan Chung.

Η Αστυνομία χαρακτήρισε τη δολοφονία «καλά σχεδιασμένη». Οι δράστες την σκότωσαν γιατί η νεαρή σκόπευε να πουλήσει το ακίνητο στο οποίο έμενε η οικογένεια του πρώην συζύγου της, το οποίο ήταν δικό της. Σύμφωνα με τις αρχές ο αδερφός του άντρα της προσφέρθηκε να την πάει στο σχολείο να πάρει την κόρη της, αλλά αντ’ αυτού την έριξε με τη βία στο όχημά του και τη μετέφερε στο διαμέρισμα όπου την τεμάχισε. «Οι ύποπτοι κάλυψαν τους τοίχους του διαμερίσματος με πανί και φόρεσαν μάσκες και αδιάβροχα για να μην λερωθούν με αίμα διαμελίζοντας το πτώμα» δήλωσε ο Chung.