Φρικτό τέλος είχε η 28χρονη influencer και μοντέλο Abby Choi που τεμαχίστηκε και μέλη της βρέθηκαν στο ψυγείο του πρώην πεθερού της. Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό: Ο πατέρας, η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρώην συζύγου της συνελήφθησαν και θα κατηγορηθούν για φόνο. Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο πρώην άντρας της, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian.

Τα ίχνη της 28χρονης είχαν χαθεί εδώ και μέρες. Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του πρώην πεθερού της στο χωριό Lung Mei Tsuen δεν πίστευαν όσα αντίκρυσαν: μέσα στο ψυγείο υπήρχαν τα άκρα της νεαρής κοπέλας, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν το υπόλοιπο σώμα της.

Σύμφωνα με την Aστυνομία το σπίτι του χωριού είχε νοικιαστεί πρόσφατα και δεν ήταν επιπλωμένο, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε στηθεί για να ξεφορτωθεί το μοντέλο. «Πιστεύουμε ότι το θύμα και η οικογένεια του πρώην συζύγου της είχαν πολλές οικονομικές διαφορές που αφορούσαν τεράστια ποσά. Κάποιος ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που το θύμα διαχειριζόταν τα περιουσιακά της στοιχεία» δήλωσε ο υπαστυνόμος Άλαν Τσανγκ.