Ένας νεαρός άνδρας από τις ΗΠΑ βίωσε ένα φρικτό ατύχημα, καθώς στη διάρκεια της εργασίας του τον πλάκωσε ένα ανυψωτικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να τον ακρωτηριάσουν από τη μέση και κάτω.

Ο Loren Schauers το 2019 εργάζονταν ως εργάτης σε εργοτάξιο στο Wilsall της Μοντάνα, όταν βίωσε το ατύχημα που άλλαξε τελείως τη ζωή του, σύμφωνα με τη nypost.com.

Τότε, οδηγούσε ένα ανυψωτικό στις προσπάθειες αποκατάστασης μιας γέφυρας, όταν αυτοκίνητα εμφανίστηκαν ξαφνικά και διέσχισαν παράνομα τον δρόμο, που ήταν κλειστός.

Ο Loren Schauers μέσα από το νοσοκομείο

Ο ίδιος λοιπόν, σε μια προσπάθεια να τα αποφύγει, πήγε πολύ κοντά στην άκρη της γέφυρας, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να καταρρεύσει. Εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να πηδήξει έξω, όμως το πόδι του πιάστηκε στη ζώνη ασφαλείας και παρασύρθηκε με το όχημα, το οποίο έπεσε πάνω του.

«Είχα τις αισθήσεις μου όλη την ώρα. Τα μάτια μου ήταν ορθάνοιχτα και είδα το ανυψωτικό να κατεβαίνει και να προσγειώνεται στους γοφούς μου και στο δεξί μου χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Το χειρουργείο, ο γάμος και τα όνειρα

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε αμέσως στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν μια δύσκολη επέμβαση και τον ακρωτηρίασαν από τη μέση και κάτω, αφαιρώντας όχι μόνο τα πόδια, αλλά τα γεννητικά του όργανα και τη λεκάνη. Ταυτόχρονα, έκοψαν και το δεξί του χέρι από τον αγκώνα και κάτω, γιατί τσακίστηκε από την πτώση.

Παρόλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να ζήσει τη ζωή του, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό του, τη φίλη του Sabia Reiche, με την οποία τότε έβγαινε ραντεβού. Η νεαρή κοπέλα δεν έφυγε στιγμή από το πλάι του και μάλιστα πλέον έχουν παντρευτεί, ενώ τον φροντίζει καθημερινά, όπως να τον κάνει μπάνιο.

Ο Loren Schauers και η σύζυγος του Sabia Reiche

Πλέον, το ζευγάρι μιλάει ανοιχτά τόσο για τη σχέση του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή, όμως τονίζει ότι έχει βαρεθεί να δέχεται ερωτήσεις, που αφορούν τον τρόπο που κάνουν σεξ, αφού θεωρούν ότι πρόκειται για αγένεια. «Μια ερώτηση που δεχόμαστε επανειλημμένα είναι “πώς κάνουμε σεξ”», είπε η Sabia και πρόσθεσε πως «αυτή είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση στην οποία δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσουμε. Δεν θα ρωτούσες ένα τυχαίο ζευγάρι στο δρόμο πώς κάνει σεξ και επειδή ακριβώς οι συνθήκες της ζωής μας είναι διαφορετικές, δεν δίνει στους ανθρώπους το δικαίωμα να ρωτήσουν».

Μάλιστα, ο νεαρός μπορεί να μη γίνεται να αποκτήσει παιδιά με βιολογικό τρόπο, αλλά θέλει να μεγαλώσει την οικογένεια του. Έτσι, αναφέρει πως «θέλουμε να ταξιδέψουμε πρώτα στον κόσμο και μετά να κάνουμε μερικά παιδιά και να τους μάθουμε να είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς. Η καλύτερη συμβουλή μου σε οποιονδήποτε βιώνει κάτι τέτοιο, είναι ότι δεν μπορείτε να εστιάσετε σε πράγματα που δεν μπορείτε να έχετε και πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο με αυτά που έχετε».