Μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία που έχει δύο μήτρες κατάφερε να γίνει μητέρα, παρά τις τέσσερις αποβολές που είχαν προηγηθεί, ενώ γέννησε δύο δίδυμα παιδάκια, τα οποία όμως έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 25χρονη Jade Buckingham διαγνώστηκε με δύο μήτρες σε ηλικία 17 ετών κι έκτοτε οι γιατροί ανέφεραν ότι είχε λίγες πιθανότητες να γίνει μητέρα. Παρόλα αυτά, το 2016 έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ το επόμενο έτος το 2017 έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά.

Παρόλα αυτά, τα παιδιά (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι) αναπτύχθηκαν και στις δύο μήτρες, ενώ κάποια στιγμή το ένα σταμάτησε να μεγαλώνει. Έτσι, έπρεπε να επιλέξει εάν θα γεννούσε πρόωρα, όπου υπήρχαν πιθανότητες να σωθούν και τα δύο (αλλά και να πεθάνουν ταυτόχρονα) ή να γεννήσει κανονικά, αλλά τότε θα έχασε σίγουρα το ένα.

Η Jade Buckingham και τα δίδιυμα παιδιά της

«Οι γιατροί είπαν ότι είχαμε δύο επιλογές: είτε θα γεννήσω και τα δύο στις 22 εβδομάδες, αλλά μπορεί να μην επιβιώσουν ή θα συνεχίσω και η κόρη μου μπορεί να μην επιβιώσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια φρικτή δύσκολη θέση, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίσω. Αποφάσισα λοιπόν, να συνεχίσω την εγκυμοσύνη και ήλπιζα ότι και οι δύο θα ήταν εντάξει, ήταν μια τόσο ανήσυχη στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Jade Buckingham και τα παιδιά της όταν γεννήθηκαν

Έτσι, το 2018 μπήκε στο μαιευτήριο, όπου γέννησε φυσιολογικά τα δύο παιδιά της. Όμως λίγους μήνες μετά, παρατήρησε ότι το δέρμα στο κοριτσάκι άρχισε να γίνεται σκούρο.

«Όταν τα μαλλιά της Lanaé άρχισαν να μεγαλώνουν, παρατήρησα ότι είχε υπέροχες σκούρες μπούκλες και ο Lavell είχε ξανθά μαλλιά και πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα. Μερικές φορές όταν είμαστε έξω και οι άνθρωποι ρωτούν για αυτά, δεν πιστεύουν ότι είναι δίδυμα και μερικές φορές τους δείχνω μια φωτογραφία όταν γεννήθηκαν», είπε η 25χρονη.

Ο Lavell (αριστερά) και η Lanaé (δεξιά)