Συναγερμός το απόγευμα της Πέμπτης (25/8) στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Λονδίνο όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος τραυματίζοντας τουλάχιστον πέντε άτομα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.

Ο οδηγός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail.co.uk περίπου 60 χρονών, συνελήφθη. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι κανείς από τους τραυματίες δεν κινδυνεύει.

Το βίντεο από τη σκηνή δείχνει το μαύρο αυτοκίνητο σφηνωμένο πάνω σε μια κολόνα, ενώ αστυνομικοί περιθάλπουν ένα άτομο που φαινόταν να είναι παγιδευμένο από κάτω.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι όλοι οι τραυματίες στο δυστύχημα είναι ενήλικες.

Αυτό που μοιάζει με τα υπολείμματα ενός ξύλινου πάγκου στο έδαφος, προφανώς καταστράφηκε όταν το όχημα έφυγε από το δρόμο.

Αργότερα στο βίντεο, ένα μπλε και άσπρο σκούτερ φαίνεται σφηνωμένο κάτω από τους μπροστινούς τροχούς του αυτοκινήτου.

Εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας ανέφερε στη dailymail: «Η αστυνομία κλήθηκε στην οδό St Ann’s, στις 6.10 μ.μ. της Πέμπτης, 25 Αυγούστου για αναφορές ότι ένα αυτοκίνητο εμπλέκεται σε σύγκρουση με μια ομάδα πεζών.

Πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί και έχουν λάβει περίθαλψη. Σε αυτό το πρώτο στάδιο οι τραυματισμοί τους δεν πιστεύεται ότι είναι σοβαροί. Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού. Δεν αντιμετωπίζεται ως ενέργεια που συνδέεται με τρομοκρατία».