Μια δυσάρεστη είδηση επεφύλασσε η σύζυγος του Stuart Anstis, πρώην κιθαρίστα του black metal συγκροτήματος Cradle of Filth. Ο πρώην κιθαρίστας του black-metal συγκροτήματος πέθανε σε ηλικία 48 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του Βρετανού μουσικού, Antoinette Anstis, η οποία μοιράστηκε ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη στα social media.

«Stuart Anstis 2/5/1974 – 21/8/2022.  Αναπαύσου εν ειρήνη, ήσουν πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο, Εραστή. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Σε αγαπώ για πάντα. Η Antoinette σου. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε…»

Stuart Anstis 2/5/1974 – 21/8/2022Rest in Peace, you were too beautiful for this world me Lover.Nothing will ever be the same again,Love Always and ever your Antoinette Until we meet again…

Posted by Stuart Anstis on Monday, August 22, 2022

Ο Richard Shaw, ο οποίος ήταν μέλος των Cradle of Filth από το 2014 έως τις αρχές του έτους, και είχε συνεργαστεί με τον Stuart Anstis, απέτινε φόρο τιμής στον φίλο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως αναφέρει το nypost.com.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Stuart. Ήταν τιμή μου που ερμήνευσα τη μουσική σου», έγραψε ο Shaw σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Οι σκέψεις είναι με τους φίλους και την οικογένειά του αυτή τη δύσκολη στιγμή» πρόσθεσε στο μήνυμά του.

Ο Anstis ήταν μέλος του black metal συγκροτήματος, Cradle in Filth από το 1995 έως το 1999.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο συγκρότημα, ο Anstis έγραψε αρκετά από τα πιο διάσημα άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου των «Dusk and Her Embrace» και «V Empire, or Dark Faerytales in Phallustein».

Έγραψε και ηχογράφησε επίσης το άλμπουμ του 1998, «Cruelty and the Beast».

Μετά την αποχώρησή του από το Cradle of Filth το 1999, ο Anstis δημιούργησε το συγκρότημα Bastardsun, το οποίο διαλύθηκε το 2005 μετά τον ξαφνικό θάνατο του frontman David Wayne.