Φρίκη για μία οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγόρασε μία αποθήκη στη δημοπρασία και μέσα σε αυτή υπήρχαν βαλίτσες με τα πτώματα δύο μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με την dailymail η οικογένεια στις 11 Αυγούστου κέρδισε σε δημοπρασία το περιεχόμενο μίας εγκαταλελειμμένης μονάδας αποθήκευσης. Μέσα στην αποθήκη υπάρχουν δύο βαλίτσες, το περιεχόμενο των οποίων προκάλεσε σοκ στην οικογένεια αλλά και στην αστυνομία.

Όταν η οικογένεια άνοιξε τις βαλίτσες βρήκε μέσα ανθρώπινα οστά δύο μικρών παιδιών. Τα νεκρά παιδιά πιθανολογείται να ήταν μέσα στις βαλίτσες για χρόνια.

Συγκεκριμένα ο επιθεωρητής ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας Tofilau Faamanuia Vaaelua δήλωσε ότι η αστυνομία πιστεύει ότι τα πτώματα των παιδιών, που είναι μεταξύ πέντε και δέκα ετών, μπορεί να βρίσκονταν μέσα στις βαλίτσες για τρία έως τέσσερα χρόνια.

Πάντως, η οικογένεια που αγόρασε τα αντικείμενα από τη μονάδα αποθήκευσης δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση.

Πώς έγινε η δημοπρασία της… φρίκης

Η οικογένεια είχε υποβάλει προσφορές για το περιεχόμενο της αποθήκης μέσω Διαδικτύου, μια κοινή πρακτική για τα υπόστεγα αποθήκευσης με απλήρωτο ενοίκιο, το οποίο μετατράπηκε ακόμη και σε δημοφιλές τηλεοπτικό σόου των ΗΠΑ.

Οι αγοραστές δεν επιτρέπεται να διερευνήσουν το περιεχόμενο σε βάθος πριν από τη δημοπρασία και πρέπει να κάνουν την προσφορά τους στα… τυφλά για

Όταν κερδίσουν τη δημοπρασία, τότε επιτρέπεται στους αγοραστές να κοιτάξουν την αποθήκη.

Ο επιθεωρητής Vaaelua είπε ότι θα αναλυθεί το περιεχόμενο από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά παραδέχτηκε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει μια πρόκληση, δεδομένου του χρόνου αποθήκευσης των σορών.

Μάλιστα, ο επιθεωρητής επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν συγγενείς των θυμάτων που ζούσαν στη Νέα Ζηλανδία, αλλά τα παιδιά δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί επίσημα.

Μαζί με τις βαλίτσες βρέθηκαν και οικιακά και προσωπικά αντικείμενα.