Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μια ομάδα εφήβων να χρησιμοποιεί έναν κώνο οδικής σήμανσης και να χτυπάει μέχρι θανάτου έναν ηλικιωμένο άνδρα. Μάλιστα, οι νεαροί γελούσαν, ενώ κατέγραψαν την επίθεση σε κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει η nypost.com το θύμα της κτηνώδους επίθεσης, ο 72χρονος Τζέιμς Λάμπερτ, περπατούσε στη λεωφόρο Σεσίλ Μπ. Μουρ στις 3 τα ξημερώματα στις 14 Ιουνίου όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους νεαρούς κακοποιούς. Το ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές δείχνει τον Λάμπερτ να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την ομάδα ενώ οι έφηβοι τον ακολουθούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με τον κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ενώ ο 72χρονος βρίσκεται ακόμα πεσμένος κάτω, ένα κορίτσι σηκώνει τον ίδιο κώνο και τον πετά πάνω του, ενώ ένα άλλο μέλος της παρέας καταγράφει τη σκηνή με το κινητό.

Στη συνέχεια ο Λάμπερτ σηκώνεται και να προσπαθεί να διαφύγει, ενώ το ίδιο κορίτσι τον καταδιώκει για να πετάξει ξανά πάνω του τον κώνο, καθώς άλλα άτομα από την ομάδα εμφανίζονται να γελούν. Μόνο μια κοπέλα από την παρέα δείχνει σοκαρισμένη, αφού εμφανίζεται να καλύπτει το στόμα με τα χέρια της μετά από ένα από τα χτυπήματα…

Ο Λάμπερτ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη ημέρα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει συλληφθεί κανένα από τα πρόσωπα που καταγράφηκαν στο βίντεο, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα της Φιλαδέλφεια προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ακολουθούν ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το βίντεο της επίθεσης: