Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται στα social media των ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί μια influencer που είναι Μορμόνος και μέσω του TikTok αποκάλυψε ότι έκανε swinging με άλλα μέλη της αίρεσης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να πάρει διαζύγιο και να προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στη συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση.

Σύμφωνα με την nypost.com, πρόκειται για την Taylor Frankie Paul που ήταν παντρεμένη με τον Tate Paul και ανήκαν στην αίρεση των Μορμόνων, με την 28χρονη να είναι influencer και μέλος της δημοφιλούς ομάδας του TikTok, MomTok, στην οποία συμμετέχουν μόνο Μορμόνοι.

Η ίδια λοιπόν, κατά την διάρκεια ενός live στο TikTok αποκάλυψε ότι έκανε swinging με όλα τα μέλη του συγκεκριμένου γκρουπ, κάτι που αρχικά θεωρήθηκε αστείο, όμως στη συνέχεια οδήγησε σε ένα «κυνήγι μαγισσών», με την ίδια να χωρίζει από την σύζυγο της.

Πλέον, ζει μαζί με τα παιδιά της σε άλλο σπίτι, είναι ένα βήμα πριν κλείσει τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το περιστατικό σχολιάζεται ως ένα από τα πιο καυτά σκάνδαλα που αφορούν την πολυγαμική αίρεση των Μορμόνων.

Η «απελευθέρωση» που οδήγησε στο χάος

Αρχικά, η Taylor Paul αποκάλυψε στο live ότι είχε απατήσει τον σύζυγο της, με έναν άλλον άνδρα επίσης παντρεμένο και μέλος των Μορμόνων. Το γεγονός έμεινε κρυφό, καθώς παραβαίνει τους κανόνες της οργάνωσης, όμως η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια στο σύζυγο της.

«Νιώθω ελεύθερη, για να είμαι ειλικρινής», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι έκτοκε μαζί με τον Tate Paul ξεκίνησαν το swinging με άλλα μέλη της ομάδας MomTok. «Όλα τα μέλη του γκρουπ έχουν συνευρεθεί ερωτικά μεταξύ τους», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «ο Tate έχει πάει με εκατοντάδες κορίτσια και έχει κάνει διάφορα πράγματα, ενώ εγώ έχω πάει με πολλούς άλλους συζύγους».

Λίγο καιρό μετά όμως και συγκεκριμένα στις 20 Μαΐου, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που ανέφερε ότι «ολόκληρη η ζωή μου καταρρέει… και δεν μπορώ καν να μιλήσω για το γιατί… χωρίς να αναφερθώ σε άλλα άτομα».

«Χώρισα στα είκοσι μου, ξεκίνησα θεραπεία και ζω μόνη μου για πρώτη φορά μαζί με δύο παιδιά», ανέφερε μετά από λίγο σε άλλο βίντεο, που συγκέντρωσε αμέσως 11,6 εκατομμύρια προβολές.

«Κυνήγι μαγισσών»

Έκτοτε, μετά την συγκεμένη αποκάλυψη, στα social media ξεκίνησε ένα «πάρτι». Χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να ασχολούνται με το θέμα, ενώ δημιούργησαν και σχετική σελίδα στο Reddit. Η πλειοψηφία αναφέρει ότι θεωρεί αστείο το γεγονός ότι επιτρέπεται μεν η πολυγαμία στους Μορμόνους, αλλά απαγορεύεται το swinging, όμως ορισμένη δεν είδαν το θέμα ως αστείο.

Συγκεκριμένα, πολλά μέλη του MomTok έκαναν απολογητικές αναρτήσεις, στις οποίες ξεκαθάρισαν ότι ποτέ δεν συμμετείχαν σε swinging, πόσο μάλλον με την influencer Taylor Paul.

Παρόλα αυτά, ορισμένοι ζήτησαν συγγνώμη για το «αμάρτημα» τους, ενώ τόσο μέλη του MomTok, όσο και απλοί χρήστες των social media ξεκίνησαν ένα «κυνήγι μαγισσών» για να ξεσκεπάσουν όσους λένε ψέματα, ο καθένας όμως για τους δικούς του λόγους. Οι πρώτοι γιατί θεωρούν ότι πρέπει να διαγράψουν αυτούς που έσπασαν τους κανόνες των Μορμόνων και οι δεύτεροι γιατί θεωρούν «τόσο χαζό το ζήτημα που θέλουν να ασχοληθούν», όπως έγραψε κι ένας χρήστης στο Reddit, που συμμετέχει στις «έρευνες».