Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε μια παντρεμένη διευθύντρια χορωδίας σε σχολείο της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με μια μαθήτρια. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα για την υπόθεση, ο έξαλλος σύζυγός ήταν εκείνος που ειδοποίησε τη διεύθυνση του σχολείου.

Η 26χρονη Ολίβια Ορτζ συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, κατηγορούμενη για σεξουαλικές σχέσεις με μια 17χρονη μαθήτρια στο Wilmington Area High School.

Ο σύζυγός της, ο οποίος είχε εξωτερική συνεργασία με το μουσικό τμήμα του σχολείου, βρήκε ενοχοποιητικά μηνύματα στο iPad της Ορτζ όταν επέστρεψε σπίτι μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι στη Φλόριντα και το αποκάλυψε στον διευθυντή.

Η καθηγήτρια απομακρύνθηκε από τη δουλειά της στις 9 Μαΐου και ένα ένταλμα εκδόθηκε για τη σύλληψή της την περασμένη Παρασκευή.

Οι πληροφορίες, σύμφωνα με τη NY Post, αναφέρουν πως αρνήθηκε να παραδοθεί αμέσως και μάλιστα τραγούδησε σε μια συναυλία στην περιοχή της την Κυριακή προτού τελικά παραδοθεί στις αρχές την επόμενη ημέρα.

Μετά από οδηγίες του συζύγου, οι ερευνητές βρήκαν περισσότερα από 100 μηνύματα ανάμεσα στην επικεφαλής της χορωδίας και της μαθήτριάς της σε ένα τσατ.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε μια κωδική λέξη σε περίπτωση που η σχέση του αποκαλυπτόταν. Στην αστυνομία η μαθήτρια παραδέχτηκε ότι πήγε στο σπίτι της καθηγήτρια όταν ο σύζυγός της έλειπε και ότι έκαναν σεξ αρκετές φορές. Μάλιστα, το κορίτσι είπε ότι επέστρεψε στο σπίτι της καθηγήτριας όταν ο σύζυγός της έμαθε για τη σχέση τους με σκοπό να την παρηγορήσει.

Η Ορζτ κρατείται και της έχει οριστεί εγγύηση 150.000 δολαρίων. Η επόμενη ακρόαση για την υπόθεσή της είναι στις 25 Μαΐου.